Ikke kategoriseret

3-dages juicekur = årets første selvbestaltede udfordring

Hvis der er noget som jeg er skeptisk overfor, så er det kurer – juicekurer, suppekurer, udrensningskurer, kurer hvor man ikke spiser noget som helst, kålkurer, vindruekurer, og så videre… Når jeg er skeptisk overfor noget har jeg ofte også den tendens, at jeg har en ret klar holdning til det jeg er skeptisk overfor. Jeg ved ikke med dig, men jeg synes egentlig det der med at man har en holdning til noget man ikke har oplevet på egen krop, har undersøgt grundigt, eller på anden måde har en reel erfaring med, kan virke ret begrænsende. Når jeg oplever det i andre tænker jeg tit at det da er fjollet at være så firkantet i forhold til noget man ikke rigtigt ved noget om.

Så da jeg for nogle uger siden fik øjnene op for Slowjuice Copenhagen, en kun 1 år gammel virksomhed grundlagt af en gæv kvinde med samme bacheloruddannelse som mig selv, tog jeg ret hurtigt et valg om at afprøve netop deres 3-dages “Grøn Cleanse”. Alle deres juicer er lavet af 100% økologiske ingredienser og er koldpressede, da det er den metode der bibeholder mest muligt af de gode sager fra frugterne og grøntsagerne. Juicekuren er bestilt til afhentning i morgen og så går det løs med en masse juicedrikning fredag, lørdag og søndag. Spændende!

Mad

Som en del af min selvbestaltede udfordring følger også, at jeg kommer til at tjekke ind her på bloggen dagligt, i i hvert fald de næste 5 dage – det bliver helt sikkert spændende om det lykkes! Jeg planlægger også en senere opfølgning på kuren, når jeg har fået tid til at summe over hvad jeg synes jeg fik ud af den på den længere bane. Der skal ikke herske tvivl om at jeg ELSKER mad, og at spise den, og at det sværereste nok bliver det mentale i blandt andet ikke at kunne “gøre som jeg plejer”, men jeg går de tre dage imøde med stor nysgerrighed og forhåbning om at det kan betyde en forskel for min vintertrætte hud og store morgentræthed.

Til i morgen…

Namaste!

 

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt