Anmeldelser Spisesteder

Bar’Sushi, Odense

I lørdags var min yngste søster (jeg har to og er selv den ældste) og jeg en tur i Odense for at se musicallen Som man behager på Odense Teater. Min søster er fan af Søren Huss som har skrevet musikken og sangene til stykket. Så vi havde for længe siden fundet billige togbilletter og kom så fra hver vores ende af landet: hun fra Århus og jeg fra København. Vi have begge to nærmest præcis lige så lang transporttid. Sjovt. De godt tre timer som stykket varer fløj afsted. Vi havde været så heldige at få plads på første række, til ungdomspris, og det havde ingen af os før prøvet. Det var godt nok en STOR og intens oplevelse at sidde så tæt på skuespillerne og musikerne, kunne lugte dem og mærke syset i luften og rystelserne i scenen fra dem når de ind imellem kom stormene forbi. Musikerne var også integreret i stykket hvilket var intet mindre end genialt. Det fungere rigtig godt. Skuespillerpræstationerne var på højt plan og vi blev begge både rørt til tårer og sad også ofte og skraldgrinede. Det er ikke sidste gang vi prøver det!

Bagefter gik vi igennem Odenses hyggelig midtby og hen til en sushi bar som jeg havde hørt godt om. Bar’Sushi simpelthen. Efter vi havde bestilt og sad og ventede, kom ingen ringere end selveste Søren Huss ind og hentede en bestilling sammen med en dame! Vi gloede vist lidt på ham. 😉 Så var den tur ligesom også blevet perfekt. Vi var i hvert fald to meget fnisende og tilfredse tøser, der kun blev endnu mere tilfredse efter at den herlige sushi blev serveret. Jeg valgte selvfølgelig deres vegetarbox menu.

Faktisk har jeg aldrig kunnet købe vegetarisk Nigiri før, så det var en glædelig overraskelse at de havde dem i Odense. Smukke er de i hvert fald og velsmagende var de også. Fra venstre er det tofu, omelet, avocado og sukkerærte. De små ruller er med agurk og sesamfrø.

De store ruller her var kokkens kreative vegetarruller. Der var en form for marinerede svampe, avocado, sød marineret tofu og rucola i. Mmm…meget lækre.

Indretningen og stemningen hos Bar’Sushi var skøn, og servicet var smukt og dejlig japanskt.

Odense kan godt være stolte af at have et så godt sushi sted. Min søster var også ovenud tilfreds med hendes ikke-vegetariske sushi.

Sjovt nok er det faktisk ret pænt med store billeder af bestik på væggene.

Næste gang jeg kommer til Odense håber jeg MEGET at der bliver tid til et besøg hos Bar’Sushi! Stort TAK til Odense Teater og Bar’Sushi for at gøre vores lørdag helt uforglemmelig!

Namaste… 🙂

Relateret indhold

7 kommentarer

 • Besvar
  Tama
  26. oktober 2011 at 15:37

  Det ser ret nice ud! Jeg har selv flere gange ledt efter veg-sushi i forskellige jydske byer – uden held. Det ser ud til, at deres menu-kort også byder på en del muligheder for veganere?

  – Tama

  • Besvar
   Mia
   26. oktober 2011 at 15:40

   Hej Tama

   Og mange tak for din kommentar!

   Der skulle være masser af muligheder for veganere også. Faktisk var det kun en af rullerne der var ikke-vegansk. 🙂

   Kh Mia

   • Besvar
    valhal
    3. januar 2016 at 01:59

    tak for indlægget 🙂 jeg er selv veganer og bor i odense så det sted vil jeg prøve 🙂
    mange tak
    -er du selv veganer mia ?

    • Besvar
     Mia
     4. januar 2016 at 17:58

     Håber det bliver et godt besøg for dig! Nej, jeg spiser ikke længere 100% vegansk, men baserer stadig min kost på korn, frugt, grøntsager, nødder, linser, bønner, kerner og andre grønne sager. 🙂

 • Besvar
  Tama
  29. oktober 2011 at 11:31

  Det lyder helt super!
  Jeg bor godt nok et stykke vej fra Odense, men jeg er der faktisk alligevel på mandag for at få lavet en tatovering færdig, så jeg kan meget snart fortælle, om jeg er enig i din gode bedømmelse af dem 🙂

  – Tama

 • Besvar
  Tama
  2. november 2011 at 12:48

  Hey Mia!

  Jeg var der i mandags, og havde bestemt en lige så god oplevelse som du/I havde.
  Det var intet problem at fravælge omelet, og jeg synes at det var lækkert at sushien var lavet med brune ris i stedet for hvide.

  Thumbs up herfra!

  – Tama

  • Besvar
   Mia
   8. november 2011 at 17:59

   Det er rigtig godt at høre Tama. Dejligt med god service og lækker mad. 🙂

   Kh Mia

  Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt