Anmeldelser Indkøb

Besøg på Camilla Plum’s økologiske gård, Fuglebjerggaard

En søndag i maj lånte en af mine gode venner, som nærmest lige havde fået kørekort, en bil og så tøffede vi på tur. Destinationen var den økologiske Fuglebjerggaard, som inspirerende, karismatiske og dygtige Camilla Plum driver, et sted som jeg gerne har villet besøge i hvad der føles som en evighed. Jeg er så glad for at det endelig lykkedes! 

Fuglebjerggaard_organicfarm_1

Da jeg ankom mødte dette smukke syn mig: en kæmpe mark fyldt med får og lam i alle mulige farver og størrelse (alle mine billeder er forresten taget med min iPhone da mit gode Canon kamera var dødt for batteri).

Fuglebjerggaard_organicfarm_8

Stedet er ret stort og det var rart lige at danne sig et overblik ved hjælp af kortet her.

Fuglebjerggaard_organicfarm_6

Det der nok gjorde mig mest begejstret var nok planteskolen…

Fuglebjerggaard_organicfarm_7

…som var propfyldt med alle mulige fine planter. Jeg købte en potte med tre forskellige slags grønkål som jeg ret eksperimenterende har plantet om i tre mellemstore potter og stillet på min lille altan. Jeg håber SÅ meget det lykkedes at de vokser sig store og frodige! 😀

Fuglebjerggaard_organicfarm_5

Der er alt muligt at vælge imellem!

Fuglebjerggaard_organicfarm_4Og der er også plantet alt muligt, rundt omkring på gården. Det er rendyrket mangfoldighed og biodiversitet. 🙂 Fuglebjerggaard_organicfarm_10Efter at have været hele gården rundt (og efter at jeg havde udvalgt cirka 8 poser forskellige frø til min kære, haveelskende mor – HOLD DA OP hvor er der mange at vælge imellem (!) – i det hele taget er udvalget af spiselige og uspiselige ting og sager i gårdbutikken FOR VILDT GODT) satte min ven og jeg os til rette i den indre gårdhave, med kage, te og juice. Alt økologisk, selvfølgelig! Mums hvor var det godt…Fuglebjerggaard_organicfarm_2

Og vejret var heldigvis med os.

Fuglebjerggaard_organicfarm_3

Jeg kommer helt sikkert igen! Når min mor og bonusfar gæster mig i Valby næste gang (hvor især min mor er helt tosset med at så og høste ting og sager), har vi på forhånd aftalt at tage et smut til Fuglebjerggaard en lørdag (hvor de har åbent 10.00 til 16.00) så bilen kan blive proppet med frø, økologisk frugter, grøntsager og æg fra gårdens glade høns.

Namaste!

Relateret indhold

1 kommentar

 • Besvar
  Ugens opskrift #16: KOMBUCHA første brygning - mia-mad.dk - en grøn madblog
  20. april 2016 at 05:01

  […] rigtigt ramt Danmark langt senere, end den ramte USA. Så jeg nåede at savne det i mange år! Efter at jeg i sommers besøgte jeg Camilla Plum og hendes paradisplet på jord, og fik købt en ko…, er der heldigvis rigtigt kommet gang i brygningen her hjemme i mit lillebitte køkken, og nu er […]

 • Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt