Anmeldelser Spisesteder

Brunch i (næsten) alle regnbuens farver, hos simpleRAW, København

Midt i al julemaden og det ekstra, og ikke altid så sunde guf der ryger indenbords, er det dejligt at tænke tilbage på det sundhedsboost som jeg delte med min kære veninde Freja, for nogle uger siden, på Vesterbro’s raw food restaurant simpleRAW. Det er også dem der har en lækker, lun og vegansk burger på menuen. Da jeg blev inviteret til at komme og smage på deres brunch, vidste jeg med det samme hvem jeg ville invitere. For hvis der er én jeg kender som virkeligt sætter pris på og frydes over ekstra sund og anderledes mad, så er det Freja. Det var også hende jeg var på vegansk madtur til Berlin med, sommeren 2012. Det kan du læse mere om her, her, her, her og her.  Mandelmaelk-latte

Vi startede med to kopper Café Latte, lavet på simpleRAW’s hjemmelavede mandelmælk. Dét var godt. 🙂 Jeg drak min usødet mens Freja kom lidt rørsukker i, og vi var begge meget tilfredse. Humøret var højt og snakken gik lystigt i det hyggelige lokale.

Glad-veninde

Da vores brunchtallerkener ankom, brugte vi de første par minutter på at skabe os et overblik over alle de lækre ting vi skulle spise os igennem. Vi blev vist lidt overvældede over alle de smukt arrangerede retter. 🙂

Det-hele-1

Vi fik også tre juiceshoots, der hver især bidrog med noget godt til kroppen: gulerod plus ingefær, citron og agave plus chokoladechili, og så en med agurk plus wheatgrass. Jeg kan desværre ikke huske hvilken juice, der havde hvilken egenskab, men det var noget med at en stimulerede fordøjelsen og en anden forbrændingen. De blev stillet foran os i den rækkefølge som simpleRAW anbefaler at man drikker dem. Smart! Den med chokoladechili var jeg ret spændt på fordi jeg generelt ikke er så god til stærke ting, men det viste sig at være den der smagte mig bedst.

Juice-2

I det hele taget fik vi en rigtig fin forklaring på hvad brunchen bestod af. Tjek simpleRAW’s menukort ud hvis du vil vide præcis hvad den bestod af – men pas på! Der er risiko for at du bliver godt og grundigt lækkersulten. Så er du ligesom advaret. 😉

Det-hele-2

Mine personlige favoritter var chokolade fudgen, alle juicerne, den marinerede ananas og så rispapirsrullerne med tamari (en slags sojasovs). Freja synes vist ret godt om det rå kernebrød, hvilket jeg kort og godt ikke brød jeg mig om. Men jeg er også utroligt glad for “rigtigt” brød, og synes kernebrødet smagte for bittert. Men lige meget hvad var det en udsøgt tallerken, fyldt med spændende og velsmagende små retter, som til sammen gjorde os begge både mætte og glade.

Yoghurt

Her en portion cashewyoghurt, med en form for rå müesli samt friske bær på toppen. Jeg synes godt selve yoghurten kunne have været mere syrlig i det, men konsistensen var god og den sprøde, søde “crunch” som simpleRAW kalder det, var intet mindre end et hit.

Juice-1

Det kan klart anbefales at man prøver simpleRAW’s rå, veganske og (så vidt jeg ved) glutenfri brunch. Den er et perfekt centrum for en hyggelig formiddag med en kær veninde. Freja og jeg forlod simpleRAW fulde af god energi og med et stort smil på læberne, og vi følte at vi var blevet en rigtig god madoplevelse rigere.

Namaste! 

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt