Anmeldelser Produkter

Chokolade mandler (princip!’s)

Søndag gik kæresten og jeg en lang tur. Vi var i/på (?) Søndermarken mens sneen dalede lige så stille ned og hunde, børn og voksne spænede rundt og bare nød at være til. Det var en rigtig dejlig dag. Hvis der er nogen naturelskere derude som savner et grønt pusterum midt i København er Søndermarken et godt bud! 🙂 På vej hjem skulle der købes ind til aftensmaden og vores vej gik forbi en døgnNetto, som faktisk havde en ret godt udvalg af varer – jeg synes ind imellem det kan være lidt svært at være borderliner veganer i Netto, men ikke i denne. Herligt! Den nyhed at døgnNetto er begyndt fører mærket princip!, som ellers kun plejer at kunne fås i føtex og BILKA, gjorde ligesom det hele meget sjovere fordi de havde princip!’s Chokolade Mandler!

Månebarnet gjorde på hendes facebook side fornylig opmærksom på at princip!’s Chokolade Mandler er veganske og jeg skyndte mig derfor, dengang, at finde en føtex og købe dem. Det var kærlighed ved første bid. 😉 Jeg har før købt ristede, karameliserede mandler overtrukket med chokolade, men det er kun sjældent det er sket for de plejer at være svære at opdrive. Og dyre! De her koster cirka 30 danske kroner for 150 gram og er noget nemmere at opdrive. Jeg plejer at give omkring 18-26 kroner for 100 gram chokolade, så jeg synes prisen er yderst rimelig. Dog er de ikke økologisk, hvilket jeg klart foretrækker, men de er nu altså bare VIRKELIGT lækre. Prøv bare at se hvor de funkler. 😉

Det der gør dem ekstra gode er ristningen og karameliseringen: ristningen bringer en ekstra smagsdimension frem i mandlerne og karameliseringen giver en dejligt sprød og sød overflade, som gør chokolade mandlerne til små dejlige overraskelser.

Her til sidst vil jeg gerne dele en nyhed med jer. Jeg er nemlig lige droppet ud af mit studie – jeg var ved at læse en kandidatuddannelse på Roskilde Universitet ovenpå min globale professionsbachelor i ernæring og sundhed fra Professionshøjskolen Metropol og var lige begyndt på andet ud af fire semestre – så jeg er blevet “delvist” arbejdsløs, udover lidt kirkesang og måske et enkelt madlavningshold (hvis nogen skulle have lyst til at deltage er der stadig ledige pladser, men så skal man også skynde sig :)). Så jeg har været igennem en noget hektisk tid hvor bloggen desværre er blevet lidt forsømt. Det håber jeg at kunne rette op på fra nu af! 🙂

Namaste.

 

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt