Hverdagsglimt My everydaylife

Det gør mig glad for tiden: dansk natur, kaffegæster og min nye futon (SPONSORERET INDLÆG)

DEN SMUKKE DANSKE (JYSKE!) NATUR: Jeg har (ENDELIG!) fået kørekort, nu som 33-årige og jeg er SÅ vild med det! Engang imellem tager jeg familiens delebil på arbejde, når jeg underviser et kursus et eller andet sted i Jylland, eller på Fyn eller Sjælland, og ofte kører jeg også mig selv længere ud på landet, så jeg kan få en rigtig god gåtur i den smukke jyske natur. Mit liv er fyldt med nyt, nyt, nyt, hvilket jeg synes er meget svært og rigtig sjovt på samme tid, og tid i naturen hjælper mig enormt både når panikken og lykken banker på.

“REAL COFFEE” TIL MINE KAFFEGÆSTER: Tilbage i juni i år, gjorde jeg noget som jeg mange, mange, mange gange har overvejet igennem mine cirka 12 år i København. Jeg flyttede “tilbage” til Jylland! Engang jyde, altid jyde? Det var en ret spontan beslutning og det bliver nok også en ret lang proces at vænne mig til at bo i en meget mindre by, hvor der for eksempel ikke (!) et rigtigt yogacenter, noget jeg sandt at sige savner meget, men til gengæld bor jeg 1 km fra min ene søster, 5 km fra min anden søster, 10 km fra min mor og cirka 20 km fra min far… Det betyder at jeg er så heldig at få besøg af dem alle sammen meget oftere end før. Real Coffee er et firma der specialiserer sig i Nespresso kaffekapsler og som tilbød mig at teste en masser af deres kaffer, for flere måneder siden. Jeg, og ikke mindst mine gæster, har derfor haft god tid til at smage os også igennem en lang række af deres kaffer, ofte i skøn harmoni med skummet havremælk, og det at kunne lave en rigtig hurtig, meget velsmagende og lidt mere “fancy” kop kaffe har været et stort hit. Du kan læse mere om Real Coffee HER. Og nej, kaffekapsler er ikke ligefrem det mest miljøvenlige valg, men til gengæld er Real Coffee’s kapsler lavet af polyethylen og kan åbnes, så kaffegrumset kan komposteres og plastikken kan sorteres til genbrug.

MIN NYE STORE FUTON-SENG: De sidste mange år, har jeg sovet på gulvet på en tynd økologisk bomuldsfuton (on-and-off da jeg boede med min eks), den er vist 4 cm tyk, med en ulden yogamåtte med cirka samme tykkelse, som ekstra isolering om vinteren. Da jeg flyttede ind i mine nuværende lejlighed, begyndte den løsning pludseligt ikke at fungere særligt godt for mig længere, og nu har jeg så investeret i en drøm af en 180×200 cm stor, 17 cm tyk 100% bomuldsfuton plus et sengestel at ligge madrassen på. Begge dele er fra det danske firma Karup Partner, stellet fik jeg på udsalg til Black Friday hos BILKA og madrassen købte jeg til fuld pris hos Futon House i Århus. Så er der ligesom også plads til andre end mig i sengen, når jeg engang får kæreste på igen. Det synes jeg jo er smart. (Min futon-seng er IKKE sponsoreret, jeg har købt den for mine egne penge!).    

 

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt