Fredagsinspiration

Det gør mig glad for tiden: kærlighed i stedet for sundhed, inspirerende morgenmails og langtidsfavorit podcasten ‘One Part Plant’

Der er så meget godt at komme efter på internettet og der er en hel del af det som jeg finder dér, som gør mig glad at læse for tiden.

Kærlighed i steder for sundhed: Jeg har lige (gen)opdaget Per Brændgaard, og det lyder faktisk også som om han har gjort mange selvopdagelser de sidste år. Meget inspirerende mand… Jeg havde ham som underviser enkelte gange, på min professionsbachelor i Ernæring & Sundhed, som jeg tog en hel del år tilbage.  Per Brændgaard gør sig mange smukke og inspirerende tanker, blandt andet om krammeterapi, -meditation og -træning, og om det at have krammervenner. Krammevenner lyder specielt som et genialt koncept i mine ører! Det at have nære realtioner, som ikke er seksuelle, men hvor kram og anden ikke-romantisk berøring er en integreret del af det, lyder da bare helt vidunderligt! Og halløjsa – er der nogen der vil tage en professionel krammer-uddannelse sammen med mig ? Se dét gad jeg godt. Tankerne om at det er langt vigtigere at ville leve et kærligt liv, end et sundt liv, falder virkeligt godt i hak med tanker jeg selv gør og har gjort mig. Jeg er fan!

Inspirerende morgenmails: Jeg skylder stor tak til Jessica Murnane som står bag min langtidsfavorit podcast ‘One Part Plant’ (som jeg skriver mere om lige om lidt) for at introducerer mig til Ryan Weiss. Ryan er en super sød homoseksuel fyr fra USA, som blandt meget andet sender morgenmails ud langt de fleste morgener. Jeg har i lang tid været på hans mailingliste Waking Up with Ryan og jeg har både grinet og grædt i selskab af hans smukke ord. Han kan virkeligt noget med netop ord og da jeg på et tidspunkt besvarede en af hans morgenmails med nogle glade ord, svarede han mig endda selv nogle dage efter. Det er altså ret sejt at der findes mennesker som ham i den her verden!

Langtidsfavorit podcasten ‘One Part Plant’: Jessica Murnane, ja, hun bidrager virkeligt med en helt masse godt til den her verden. Jeg har lyttet til hendes podcast ‘One Part Plant’ lige siden hun startede med at udgive det og hun har blandt andet en del af æren for, at jeg turde tage skridtet og blive selvstændig. På hendes podcast taler hun med iværksættere, selvstændige og mennesker der på andre måder går anderledes veje. Og så har hun en sygdom som er meget smertefuld, men som hun har fået styr på og trives med, efter at hun er begyndt at spise helt plantebaseret. Det synes jeg jo er vildt inspirerende. Hun deler det hun deler fordi hun selv har oplevet hvor stor en forskel det har gjort for hende, at andre har delt. Nogen gange kan man tro at man er den eneste i verden der har det svært, der kæmper med en sygdom, smerter, ensomhed, ubeslutsomhed, parforholdsproblemer, fortabthed… Og derfor er det ofte enormt givende at høre om den vej andre mennesker er gået, mennesker som kæmper med de samme problemstillinger som en selv.

Hvad gør dig glad for tiden?

happy-miamaddk

Namaste!

Relateret indhold

6 kommentarer

 • Besvar
  Mo
  2. december 2016 at 14:16

  Sikke en god idé med de morgenmails, jeg har straks meldt mig til også!
  Og lige nu lytter jeg til en af podcastene fra One Part, dén kendte jeg ikke til. Tak for inspirationen 🙂

  • Besvar
   Mia
   2. december 2016 at 18:57

   Ja det er altså ret godt tænkt af ham Ryan. 🙂 Hvor dejligt at du føler dig inspireret – tak fordi du lader mig det vide kære Mo. 🙂

 • Besvar
  Marianne Luna
  3. december 2016 at 01:03

  Tak for inspirationen – jeg har også tilmeldt mig morgenmails nu. 🙂

  • Besvar
   Mia
   4. december 2016 at 09:56

   Værsågod kære du! Håber du får glæde af dem.

 • Besvar
  Johanne
  4. december 2016 at 09:14

  Dejlige ting at fremhæve. Jeg vil prøve podcasten – flere mails giver ikke mening for mig lige nu, men dejligt at det skaber værdi for dig!
  Og så giver det med kærlighed frem for sundhed så meget mening. Synes det lyder som lidt af den samme logik som gør at nogle plejehjem fx insisterer på stadig at lave rigtig mad med de gamle hver dag, fordi sanserne og følelserne også spiller ind i forhold til vores helbred.

  • Besvar
   Mia
   4. december 2016 at 09:55

   Glæder mig til at høre hvad du synes om podcasten kære Johanne! Kan godt forstå dig med mails, det ender også alt for nemt med at jeg får skrevet mig op til alt for mange, i forhold til hvad jeg kan nå at forholde mig til og læse. Der er jeg ret kræsen og rydder ofte ud i mine abonnementer.

   Det synes jeg nemlig også! Der er ret mange ting der er fuldstændigt ligegyldige, hvis vi ikke føler glæde, ikke sandt?

  Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt