Fredagsinspiration

Det lytter jeg til for tiden #1: KAFFEPODCASTS

Her er lidt fredagsinspiration fra mig til dig. Og hvem ved, måske der kommer et indlæg igen på næste fredag, med mere inspiration?

Coffepodcasts2

Der er mange ting man kan beskylde mig for at være og (meget) nørdet om kaffe er én af dem. Det er derfor også en ret stor fornøjelse for mig, at bruge nogle af de mange minutter jeg dagligt er på min cykel, med gode podcasts i ørene, med både danske og udenlandske kaffenørder bag mikrofonerne. Alle podcasts findes på iTunes og er gratis at abonnere på:

I BREW MY OWN COFFEE: Brian og Bryan er amerikanere og entusiatiske kaffeamatører. De fokuserer på bryggeudstyr, kaffepersonligheder, bryggemetoder, kaffekonkurrencer, kaffeprofesionelle og alt muligt andet. Den nyeste podcast handler om Aeropress’en og der bliver virkeligt nørdet igennem. Der kan godt gå lidt “first world problems” i den engang imellem, men fred være med det.

COFFEE SPRUDGECAST: De to grundlæggere af Sprudge Wire, et online nyhedssite med fokus på kaffe, snakker om nogle af nyhederne som er blevet lagt ud på deres hjemmeside siden sidst, interviewer gæster og fjoller. Podcasten er ret nyt og ret underholdende. Musikken der indleder og afslutter podcaste’ene får mig altid til at grine (nørde-alarm!).

COFFEE AWESOME: Færøske Bjørg har en grundig tilgang til kaffe og alle podcasts er interviews med store kaffepersonligheder, som Tim Wendelboe og Geoff Watts. Spændende lytning, der dog nok kræver lidt mere koncentration end for de andre podcasts.

SMAGEN AF KAFFE: Endnu en kvindelig vært, denne gang en dansker, og også et forholdvist nyt podcast. Rigtig god lytning indtil videre, og en god og overskuelig længde på podcastene. Jeg glæder mig til at dygtige Theres Brøndsted laver flere podcasts, og det glæder mig at der findes andre kvinder der nørder smag (og kaffe) så meget – jeg kan vist ikke helt følge med hende.

Lytter du til podcasts om kaffe som kan anbefales?

Jeg håber du får en dejlig weekend og en solrig påske!

Namaste…

Relateret indhold

1 kommentar

 • Besvar
  Det lytter jeg til for tiden #2: podcasts om fermentering, natursyn, kreativitet som magi og bæredygtig mode - mia-mad.dk - en grøn madblog
  29. juli 2016 at 10:03

  […] Det er ikke kun podcasts om kaffe jeg lytter til, nej, for tiden lytter jeg faktisk mest til snak om bæredytighed i tøj- og modeindustrien, og til nørderier om fermentering og naturen. Elizabeth Gilbert har også fyldt en del da jeg har også fået læst tre af hendes bøger på det sidste. Den nyeste der hedder BIG MAGIC: Creative Living Beyond Fear er baggrunden for at hun har lavet den serie af podcasts som er på min liste her. Hvis der er nogen der kan skrive, så er det hende! Og hvis der er nogen der kan snakke, så er det hende. Jeg har hørt hendes all-time bestseller Eat, Pray, Love som lydbog en del gange og da det er hende selv der har indtalt den, har podcasten Magic Lessons været et kærkomment genhør med hendes karismatiske, varme og indlevende stemme. Derudover kan jeg kun anbefale hendes bøger COMMITED: A Love Story (som fortæller om hvad der skete i hendes liv efter den selvbiografiske ‘Eat, Pray, Love’) og den samling af livsfortællinger af forskellige forfattere, som er blevet inspireret til at ændre deres liv på grund af Elizabeth Gilbert. Den hedder Eat, Pray, Love Made Me Do It.     […]

 • Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt