- Samarbejdsaftale med Københavns Madhus, hvor jeg løste opgaver indenfor undervisnings, vejledning og udvikling relateret til plantebaseret mad
- Udviklet opskrifter til 2. udgave af bogen “Den plantebaserede kost – Ren besked om, hvordan mad påvirker din sundhed, og hvad du kan opnå med optimal kost” af Marie Felding og Tobias Schmidt Hansen
- Opskriftsudvikling i samarbejde med diætist Maria Felding for Nemlig.com
- Ernæringsekspert i forbindelse med kampagnen “The Quit Meat Helpline” for firmaet Simple Feast
- Planlægning af menu samt madlavning på Retreat to the Wild for Benjamin Buus, ejer af firmaet Naturlig Træning
- Køkkenmanager på Møn Retreat- og Kursuscenter, hvor køkkenet som udgangspunkt lavede vegansk mad, til mange forskellige typer kursistgrupper
- Kok for Helen Eriksen i forbindelse med diverse af hendes events, kurser og uddannelser
- Konsulentarbejde for FOF København i forbindelse med bygning af nyt undervisningskøkken på Humletorvet