Anmeldelser Produkter

En hyldest til AH-tærten

Da jeg gik i gymnasiet i Paderup i Jylland kørte jeg hver dag med bus. 45 minutter hver vej. Nogen gange varede turen længere tid, for bussen kørte nemlig ikke altid direkte. Jeg var derfor nødt til at tage ind til Randers by. Også der kunne rejsetiden bliver forlænget hvis busserne ikke lige passede sammen. Heldigvis lå der dengang en lille helsekost kun 1 minuts gang fra busterminalen. Så den har jeg besøgt rigtig mange gange! De havde et flot udvalg af  portions chokolader, så det var oftest sådan en lækkerbisken jeg valgte at forsøde min tilværelse med – så syntes ventetiden ikke at være helt forgæves. 😉
Der er ikke så mere at sige end et stort TAK til Woodshade Organics – også kendt som Mølle Skovly, for at have opfundet AH-tærten! Den er et sandt mesterstykke, som jeg gerne vil hylde. Det gør mig utroligt glad når jeg finder madvarer af så høj kvalitet, som smager så godt.

Billedet her er forresten taget med min “nye” macrolinse, som min søde kæreste gav mig i fødselsdagsgave i år. Jeg er MEGET glad for den! Den er sindsygt god til at tage close-ups (jeg har indtil videre forsøgt mig med mad og blomster som motiv) og der kommer en skøn dybde i billederne synes jeg.

Namaste. 🙂

 

 

Relateret indhold

1 kommentar

 • Besvar
  Chokoladecookies med to gange nougat og marcipan « mia-mad.dk – en vegansk og vegetarisk madblog
  8. oktober 2012 at 05:03

  […] Woodshade Organics – eller Mølle Skovly som de kalder sig på dansk. Mølle Skovly har jeg skrevet om før, i det de levere chokoladelækkerier til Søstrene Grene. Og det skal ikke være nogen […]

 • Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt