Ikke kategoriseret

En sommer fyldt af inspiration og forandringer

Så er jeg tilbage igen! I ny lejlighed og meget snart som studerende. Jeg har kun 8 dage tilbage i vuggestuen, så står den på SU, studiejobs og opgaveskrivning. Og forhåbentlig langt mere blogskrivning! “Friheden” ved at være studerende har i hvert fald tidligere passet mig overordenligt godt, så mon ikke også den gør det denne gang? 🙂 Det håber jeg, for jeg savner at have tid, overskud og plads i mit hoved til at få idéer og have lyst til at finde på opskrifter og føre dem ud i livet – når man laver mad 25 timer om ugen er det ikke ligefrem eksperimenterende madlavning man har allermest lyst til at fordrive tiden med når man har fri.

Når jeg er “ude” vælger jeg ofte at spise vegetarisk, det vil sige at jeg også spise æg og mælkeprodukter. Det gør jeg fordi jeg er rigtig god til at tænke for meget over tingene og hvis jeg “giver mig selv lov” til at spise æg og mælkeprodukter (mere end jeg plejer) bliver det hele bare meget nemmere og sjovere. At finde vegansk mad kan nemt blive en stor stressfaktor for mig og jeg ville hellere bruge min tid på at nyde det gode selskab jeg var i. Det var specielt Roskilde Festival meget præget af.

Om Roskilde Festival tænker jeg at der kommer følgende indlæg:

1. Hvad tager man med af mad når man ved at “Alle madboder tilbyder mindst én vegetarret” ?

2. Opskrift på og historien om de geniale kanelboller fra Meyers Køkken og Deli

 

Kanelbollerne her er GENIALE, men ikke veganske

Og om Barcelona kommer der hele 4 indlæg:

1. Burger og kage fra veganer spisestedet GOPAL

Kagerne her er 100% veganske og også geniale

2.  Mad fra supermarked giganten Carrefour

3. Vegansk is fra Gelaati

4. Overraskende god dagens menu på Juicy Jones!

Det kan godt være at jeg smider et par ekstra indlæg i puljen, men indtil videre er det planen med de 6 beskrevet herover. Så er der da også lige noget at tage fat på! 😉

Her til sidst vil jeg gerne varsle nogle forandringer som kommer til at ske her på siden. Som man kan læse på siden “Om mig” er jeg ikke selv 100% veganer mere. Det valg vil jeg skrive mere om snart, men indtil videre vil jeg blot informere om at der kommer til at dukke nogle få opskrifter op hvor jeg bruger æg og mælkeprodukter. Der kommer også til at ske små designmæssige forandringer, så bruddet med den 100% veganisme bliver tydelig. Langt de fleste opskrifter vil dog fortsat være 100% veganske. 🙂

Klimaet i Barcelona var lige mig og der var så mange smukke blomster

 

Men der skal meget til at slå den danske sommer og lyserøde roser

Namaste! 🙂

 

Relateret indhold

4 kommentarer

 • Besvar
  Lisbeth Morrison
  12. august 2011 at 18:52

  Hej Mia.
  Godt at se du er tilbage.
  Held og lykke med studiet.
  Knus fra Lisbeth

  • Besvar
   Mia
   12. august 2011 at 22:35

   Mange tak for det Lisbeth! Glæder mig til vi ses til familietræf. 🙂

 • Besvar
  Vegetar i Barcelona 2: Bio Space « mia-mad.dk – en vegansk og vegetarisk madblog
  9. september 2011 at 11:25

  […] havde jeg planlagt at skrive et indlæg om Carrefour, et stort supermarked tæt på vores hotel hvor vi købte en stor […]

 • Besvar
  Vegetar i Barcelona 4: Juicy Jones « mia-mad.dk – en vegansk og vegetarisk madblog
  16. september 2011 at 11:22

  […] har glædet mig meget til at skrive det her indlæg, som bliver det sidste indlæg i serien om vegetarmad i Barcelona i denne omgang. Og der har jeg fordi besøget hos Juicy Jones var et uventet og succesrigt besøg. […]

 • Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt