Ikke kategoriseret

Et helt nyt liv

Så gik der lige mere end to uger uden blogindlæg. Men der er altså også sket så meget at der hverken har været overskud eller idéer til at skrive. Der er nemlig sket hele fem skelsættende ting:

1… Jeg er blevet optaget på Roskilde Universitet hvor jeg fra 1. september i år skal læse en kandidat i faget TekSam. TekSam er en forkortelse for Teknologisk-Samfundsvidenskabelig planlægning – jeg skal lære en masse om miljøplanlægning og glæder mig til blive meget klogere på sammenhængen mellem et miljø i balance og produktionen af (sund) mad.

2… Jeg har sagt mit madlavningsjob i vuggestuen op, så jeg stopper lige inden studiestart.

3… Jeg har fået tilbudt og sagt ja tak til en lille 1-værelses lejlighed i et boligselskab med eget bad, toilet og køkken som jeg flytter ind i den 1. august. Huslejen er perfekt for en kommende studerende!

4… Jeg er blevet optaget i et klassisk kirkefritidskor plus fået job som søndagskirkesanger ved samme kirke.

5… Jeg har været på Roskilde Festival i otte dage hvilket er lig med meget lidt søvn, en masse god musik, samvær, snak og fest, lækker og mindre god festivalmad – ja, i det hele taget er det bare lig med en meget stor oplevelse! 🙂

Min søde kæreste har også fået nyt job hvor han det første stykke tid skal en del til Jylland, så ja, det er væltet ind med forandringer. Heldigvis stort set kun af den gode slags, nemlig dem man havde håbet på ville komme. For eksempel har jeg igennem de sidste to års tid flyttet en del rundt og har boet fem forskellige steder siden januar 2010 i privat udlejede værelser og lejligheder. Det at jeg har fået tilbudt en lejlighed i et boligselskab glæder jeg mig derfor ufatteligt meget til fordi jeg så ikke på sammen måde nemt kan blive sagt op. Jeg glæder mig også til at bygge videre på min bachelor og komme til rigtigt at bruge mit hoved igen! Jeg er og vil altid være en læsehest. 😉

Her til sidst vil jeg bare lige love at der kommer indlæg oftere fra nu af, specielt når jeg i september begynder på studiet. Så håber jeg nemlig at min tid bliver meget mere min egen og at jeg får mere lyst til at lave mad igen, når det lige pludselig ikke er mit job at gøre det. Indtil videre håber jeg I vil nyde denne flotte buket som jeg fik af min kæreste for nylig – det var en del af hans tidligere arbejdes farvelgave.

Namaste!

 

Relateret indhold

3 kommentarer

 • Besvar
  CamillaMai
  7. juli 2011 at 22:09

  Hej Mia!
  Jeg er vild med din blog – den emmer af positiv livs- og madglæde. Og så er den bare så dejligt nede på jorden og ligetil 🙂
  Tillykke med optaget på studiet. Jeg går selv i tanker omkring, hvilken uddannelse jeg mon skal vælge, efter at jeg netop er færdig med gymnasiet. Derfor synes jeg, det er så spændende at høre om, hvad andre studerer – og jeg må sige, at dit kommende studie er et, jeg aldrig har hørt om. God inspiration!
  Ha’ en dejlig sommer 🙂

  • Besvar
   Mia
   7. juli 2011 at 22:33

   Hej Camilla Mai

   Hvor er din kommentar en dejlig respons at få, MANGE tak for det. 🙂

   Du kan tro jeg glæder mig til at begynde på min kandidat! Jeg er SÅ klar på at lære nye ting og til rigtigt at nørde igen. Jeg håber du finder en uddannelse der er lige dig. 😉

   Du må også have en rigtig dejlig sommer! 🙂

   Mvh Mia

 • Besvar
  Sommeren der gik… « mia-mad.dk – en vegansk og vegetarisk madblog
  11. september 2012 at 20:14

  […] viser sig at være “drømme-kandidaten”, og tænke tilbage på at jeg for et år siden lige var startet på Roskilde Universitet. Det var lige et år der gik på en måde som bestemt ikke var planlagt… Nu er det så […]

 • Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt