Fermenter med mig

Lær mælkesyregæring

Vil du gerne i gang med at lave komchi, kombucha eller kraut hjemme i dit eget køkken? Vild fermentering, også kaldet mælkesyregæring, er sjovt, nemt og velsmagende, og så er det ganske enkelt en tilberedningsmetode, som alle kan lære. Det er en tilberedningsmetode som kan bidrage med noget helt unikt og særligt lækkert i både det daglige og også mere festlige køkken.

Jeg har mange års erfaring med at planlægge og afvikle kurser i vild fermentering af planter og kombucha. Kontakt mig meget gerne for et tilbud særligt designet til dig. Jeg løser gerne alle mulige former for opgaver, også hvis I som storkøkken eller spisested har behov for vejledning i at fermentere professionelt. Du er velkommen til at ringe på tlf.nr. 50 41 22 15, eller skrive en mail til kontakt@mia-mad.dk.

Du kan læse mere om alle offentligt tilgængelige fermenteringskurser jeg afholder via linket her, blot klik på sætningen. Siden bliver løbende opdateret når der er nye kurser på programmet.

Videoen her under fanger ret godt stemningen på et fermenteringskursus.

 

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt