Anmeldelser Spisesteder

Flytterengøring og take away fra Sticks n’ Sushi

Jeg har vist ikke nævnt det her på bloggen, men kæresten og jeg skal flytte sammen på fredag og lørdag – vi flytter først mig og næste dag ham. Vi glæder os meget. I dag har vi 2 års dag, så det er ikke mange dage mere end 2 år vi når at være sammen før vi kommer under samme tag. Det er rigtig god timing synes jeg, for vi er sammen stort set hver dag og sover sammen hver nat, så det føles som om det er ved at være på tide at  vi kun har ét sted at vælge imellem at være. 😉 Lejligheden vi har fået er placeret i Valby og ejes af Boligkontoret Danmark. Der er 5 rum i den og den er cirka 51 kvm: køkken, stue, gang, badeværelse og soveværelse. Vi fik nøgle i sidste uge og det var heldigt, for den trængte virkelig til en ordentlig omgang rengøring inden maleren kunne gå i gang, hvilket han gjorde i dag! 🙂 Vi glæder os til at se den og regner med at den ser lidt forvandlet ud, for den trængte godt nok til at blive frisket op. Efter at have skrubbet løs med skuresvamp og ren AJAX i over 4 timer den første dag ud af tre, hvor jeg også havde sunget til langfredags gudstjeneste, var klokken mange og vi var begge både meget trætte og sultne. Derfor bestilte kæresten pizza og jeg sushi. På den måde fik vi begge to noget mad vi elsker. 🙂

Jeg bestilte Sticks n’ Sushi’s vegetarmenu “Green Keeper” og må ærligt indrømme at jeg ikke ved hvad det hele er eller hedder, men det var nu også spændende bare at bestille og nyde.

De her grønsager havde fået en dejlig sød/salt mariande på sig og var grillet til perfektion. Der var nogle brune ris med (som var kogt perfekt) samt en slags kold grønsagsret med tomat, løg, chili og peberfrugt (så vidt jeg kunne smage og se). Mmm… 🙂 De tre ting sammen var meget lækkert.

På billedet ovenfor kan man lige ane de brune ris.

Der var selvfølgelig også ruller med. Den brune “pakke” er en salt/sødlig tofupakke med ris og lidt diverse indeni. Rullerne med avocado ovenpå var også pyntet med syltede rødløg (helt genialt gode) og var derudover fyldt med dampet kold gulerod, marineret svampe (mmm – tror det var shiitake, hvilket vist er mine ynglings svampe) og noget jeg tror var en form for æggekage, plus selvfølgelig tang. De er såkaldte “inside-out”-ruller.

Der var rigeligt med syltet ingefær og wasabi (og selvfølgelig også sojasovs). De to ruller herover var lidt kedelige – begge to ren ris med fyld ovenpå. Fast silken tofu og purløg, og tomat og en form for majonæse (tror jeg).

Der var også grønsagstænger med dip og rigeligt med tangsalat. Jeg blev MEGET mæt. Men det kostede så også 179 kroner. Det var sjovt at prøve og jeg var også meget sulten, så der blev spist op undtagen to små stykker sushi. Jeg var specielt glad for de grillede grønsager og var imponeret over at de sendte glaskål og hvidkål med – jeg er nemlig helt tosset med kål. 😉

Ellers håber jeg alle har haft en god påske! Nu skal jeg i gang med at pakke. 😉

Namaste!

 

Relateret indhold

2 kommentarer

  • Besvar
    Café Kalaset, København indre by « mia-mad.dk – en vegansk og vegetarisk madblog
    12. april 2012 at 16:35

    […] så kæresten havde fri og vi følte, efter nogle ret intense rengøringsdage inden der kom maler i den nye lejlighed, behov for at nyde friheden. Så på trods af vejret begav vi os afsted mod Teglholmen og […]

  • Besvar
    Visionsseminar om fødevareproduktion i byerne, arrangeret af “Madkulturen” « mia-mad.dk – en vegansk og vegetarisk madblog
    13. april 2012 at 08:05

    […] rigtig meget mod på at begynde at dyrke lidt urter og grønsager (og måske jordbær) på altanen i den nye lejlighed. Vi deltagere blev nemlig forkælet med en […]

  • Skriv en kommentar

    Tilmeld dig nyhedsmailen
    Så får du besked når der er nyt