Ikke kategoriseret

FOF madlavningskurser i efteråret 2014 – tilmelding er åben!

Her blot et kort indlæg fordi jeg netop har opdateret min side om vegetariske madlavningskurser. FOF har nemlig åbnet op for tilmeldingen til de kurser som jeg afholder i samarbejde med dem. I år har jeg hele fem kurser på programmet, to hverdagskurser med ialt 20 timers undervisning fordelt på 5 kursusgange, og tre weekendskurser med ialt 7 timers undervisning fordelt på to dage i den samme weekend. Sæsonen starter midt i september og slutter først i december, og jeg glæder mig allerede meget til at komme i gang igen! 🙂 

Kursist kopi

På et af kurserne sidste sæson lavede vi chokolademousse på avocado og ren kakaopulver, smagt til med ahornsirup og ren vanilje pulver. Mums det blev godt! Sundere desserter er noget vi laver næsten hver gang, hvilket plejer at være et populært. 😉

Du kan læse meget mere her på FOF’s hjemmeside (hvor mine kurser alle sammen hedder noget med GRØN), og her på min hjemmeside.

Ses vi mon på et af kurserne? 😀

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt