Anmeldelser Spisesteder

Frokost og “Fika” på Café Agnez, Malmø

Besøget på Café Agnez er et af de tilfælde der bekræfter reglen om at det ofte er sjovere at gøre noget spontant, end at gøre noget som man har planlagt. I hvert fald havde jeg ingen idé om at jeg og kæresten ville ende på Café Agnez da vi steg ombord på Øresundstoget en dag i påskeferien, modsat hvordan jeg ellers ynder at planlægge sådanne ture helt ned i detaljen. 😉 Og faktisk vidste jeg heller ikke rigtigt hvad vi gik ind til da vi gik mod stedet, som vandt prisen som årets café i Malmø 2011. Og det var i konkurrence med helt “almindelige” caféer. Men det var et af de steder der var tættest på os da frokostsulten pludselig ramte og vi søgte råd hos app’en VegOut. Jeg kan på det kraftigste anbefale dig den app, hvis du elsker at prøve vegetariske/veganske caféer, restauranter, butikker og lignende når du er i udlandet. Du skal have internetforbindelse eller mobilnetværk for at bruge den, så det er oplagt at kigge på den hjemme fra for det kan være dyrt at bruge mobilnetværk i udlandet.

De billeder jeg tog af frokosten blev desværre for dårlige, men vi delte dagens gryderet og dagens suppe – der fulgte te eller kafe med i prisen. Suppen og gryderetten skifter hver dag. Det smagte godt, men var ikke den helt store smagsoplevelse. Men vi blev mætte og var glade. Bagefter kunne vi ikke dy os for at prøve nogle af deres yderst fristende kager. Jeg valgte hvad der må have været en form for studenterbrød og kæresten fik en lækker sag med kokos og “smør”creme. Det skal lige nævnes at alt er 100% vegansk. 

Skilt

Og økologisk!

Skilt2

Caféen er meget unik og hyggelig i sin indretning.

Stemning2

Vi sad i deres kælder men havde vejret været til det havde vi helt klart valgt at sidde udenfor. Det ser SÅ hyggeligt ud!

Stemning3

Dog helst uden sne, tak!

Stemning1

Der er mange forskellige kager at vælge imellem.

Kage1

Vi var meget begejstrede for vores valg.

Kage2

Kokosmakronbund, smørcreme og chokoladeovertræk. SUK! Gad godt at Café Agnez lå i København lige nu.

Kage3

Studenterbrødsdej overtrukket med marcipan og chokolade. Endnu mere suk. De kan virkeligt finde ud af at lave kager hos Agnez!

Sjovt-ur

Stedet er propfyldt med god stemning og indrettet virkelig fint. Sådan et ur her gad jeg ret godt have hjemme i mit køkken!

Hvis du får chancen for at besøge Café Agnez, så tøv ikke! Det er virkelig en unik oplevelse. Jeg glæder mig til det bliver sommer, for så tror jeg nok lige at jeg skal til Malmø igen til “Fika” hos Café Agnez’s og nyde det forhåbentligt gode vejr i deres gård.

Namaste!

 

 

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Mor
  11. april 2013 at 11:15

  Du er vokset op til at blive en vaskeægte Slikmund….
  Rie- mor

  • Besvar
   Mia
   11. april 2013 at 11:17

   Hehe, ja jeg er mere glad for søde sager end jeg var engang, men det er nu mest kage og chokolade min mund kan lide! 🙂

  Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt