Anmeldelser Spisesteder

Grød, København

I sidste weekend var min mindste lillesøster på besøg i hovedstaden og vi fik både spist grød, sushi og hørt rigtig god musik. Det var første gang for os begge to, med vores besøg på GRØD i Jægersborggade på Nørrebro, og vi havde begge to meget rumlende maver da vi trådte ned i det lille lokale. Her mødte varmen, duftene og den hyggelige indretning os velkomne efter en kold cykeltur og satte vores forvetninger til grøden endnu mere i vejret.

Det var sent på eftermiddagen så vi valgte begge to en “salt” grød. Der var ellers mange af de “søde” der fristede, med deres nordiske ingredienser og anderledes toppings. Men for 60 kroner pr næse fik vi prøvet en bygotto og en risotto som bestemt ikke skuffede.

Her ses min, som var den på byg. Udover de meget tyndtskårne og rå jordskokker der pynter så fint sammen med nogle dryp olivenolie og lidt rosmarin (eller var det timian?), var der også nogle gode stykker kogt jordskokke i grøden. Den var smagt til med høost, som mejeriet Naturmælk står bag. Min søsters var en risotto med hokkaidogræskar og parmesan. Indrømmet, det er svært at få grød til at se enormt indbydende ud. Men begge grøde overraskede så til gengæld positivt med deres intense og meget tilfredsstillende smag. De smagte kort og godt utroligt godt. 🙂 Selvom portionen umiddelbart så lidt lille ud passede den vores appetit ret perfekt.

GRØD har en del spændende produkter som man kan købe med hjem så man, ja, kan blive sin egen grødekspert. Sådan noget elsker jeg. Hvis det ikke var fordi jeg allerede har en god grødblanding fra AURION stående hjemme i skabet havde jeg nok haft endnu svære ved ikke at købe noget med mig. Det var meget fristende! 😉

Det var en sjov oplevelse at prøve at spise på GRØD (som også har udgivet en grødkogebog som vi bladrede hurtigt igennem – den ser spændende ud). Der var mange børnefamilier, de har en speciel børne/babygrød på menuen, og så er der en afslappet og hjemlig stemning dernede i den høje kælder. Jeg kan klart anbefale stedet til andre.

Jeg vender snart stærkt tilbage med den lovede opskrift på speltsalat! Fortsat god weekend til dig der læser med.

Namaste. 😀

 

Relateret indhold

4 kommentarer

 • Besvar
  Ove Lund
  18. november 2012 at 11:50

  “GRØD” må prøves ved lejlighed. Jægersborggade har meget andet godt at byde på – og Assistens ligger lige overfor til en slentre- og eftertænksomhedsgåtur.

 • Besvar
  Selina
  22. november 2012 at 20:30

  Tak for sidst Mia! Super hyggeligt at hilse på dig “live” til FDB konferencen.

  Og tak for din støtte til Stop Spild Af Mad 🙂

  KH
  Selina

 • Besvar
  Marianne
  6. februar 2013 at 15:56

  Det ser godt nok lækkert ud 🙂 mhhh bliver helt sulten 🙂

  • Besvar
   Mia
   6. februar 2013 at 17:05

   Hej Marianne

   Og tak fordi du læser med!

   Det var det godt nok også:) Stedet er bestemt et besøg værd.

   Mvh Mia

  Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt