Ikke kategoriseret

Har du brug for inspiration til grøn mad, men har du ikke så meget tid til overs? Så meld dig på mit kommende weekendkursus!

Den 8. og 9. november går det igen løs i køkkenet på Nyboder Skole. Her afholder jeg nemlig mit fortsætter weekendkursus i grøn mad! “Fortsætter” dækker faktisk bare over at tidligere kursister på mine hold med sikkerhed for at det er helt nye opskrifter, kan vælge dette kursus. Er du nybegynder kan du også sagtens vælge dette kursus! Vi skal lave en masse mættende, smuk og velsmagende sund mad, fra 10.00 til 13.10 begge dage. Det bliver syv lektioner fyldt med inspiration og en blanding af nemme og svære retter, med et fokus på at sammensætte menuer der dækker de lidt specielle behov man har som vegetar.

Kartoffelsalat1

Alle er velkomne lige meget om man elsker kød og aldrig holder op med at spise det, om man er ny vegetar eller har en masse erfaring med plantebaseret mad. Jer der ikke kan tåle gluten eller mælkeprodukter er også meget velkomne. 🙂

Du kan læse mere om kurset ved at klikke op denne sætning, så kommer du automatisk ind på FOF’s hjemmeside hvor du også kan tilmelde dig kurset.

Kaffe-dadel

Der er stadig ledige pladser, så tag din kæreste, datter, søn, svigermor, kone, mand eller gode veninde under armen og kom glad til vegetarmad! Det plejer at være så hyggeligt. 🙂

Ses vi?

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt