Anmeldelser Produkter

HELT honey – mit nye søde crush

Jeg har kendt til HELT honey i lang tid nu, men det tog mig noget tid at få det smagt. Faktisk var det ikke før jeg hilste på selve manden bag det og prøvesmagte en masse af hans lækre honninger, at jeg rigtig blev fan. Både af honningerne og af ham. Hans navn er Anthony Lee.

HELT_honey4

Anthony Lee er nemlig en tiltalende person og en ægte entreprenør, med en rar, venlig og nærmest beroligende udstråling. Og så må han have et spændende og ret så kreativt sind. Det er da lige til at blive glad af.

HELT_honey2

Det var på Landmandens Marked hos Lone Landmand og Søren Sørøver at jeg mødte ham. Min mor var med og købte tre glas af den fine honning: den med lakrids, den med hindbær og så min favorit, den med hasselnød/kakao (som er et yderst vellykket, meget velsmagende og noget sundere alternativ til Nutella!). Da vi kom hjem gik der ikke mange timer før alle tre glas var åbnet og smagt på (igen, igen og igen), på lune, nybagte boller med koldt øko smør.

HELT_honeyKOL2

Mine øjne frydes så meget over synet af den smukt designede emballage, de kønne etiketter og honningernes skønne farver, at jeg ville dele min begejstring med jer der læser med herinde – og ville sådan tre glas ikke bare være den skønneste firmagave, værtindegave eller noget helt tredje? Honningen har min mor købt for hendes egne penge.

HELT_honey8

Tippet er hermed givet videre! HELT honey holder hele vejen igennem og hvor ville jeg ønske at der poppede mange flere virksomheder som Anthony’s op i lille Danmark.

HELT_honey9

Jeg håber at du nyder sommeren og får jaget solen så tilpas meget, at du har fået lidt farve på kinderne. 🙂

HELT_honey10

Namaste…

 

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Mor
  11. juli 2015 at 19:47

  Ja enten var jeg giver af det søde, eller den søde giver. Må indrømme at glassene er knapt så fulde nu – det smager som englene synger….. Glæder mig til vi igen skal lave honning om en tre år. Så skal der eksperimenteres, vi har en masse råvarer selv : hassel og valnødder. Frugt i alle afskygninger og dertil en tørremaskine….
  Uhmmmmm….

  • Besvar
   Mia
   12. juli 2015 at 10:08

   🙂 Begge dele er du søde mor! Ja det bliver sjovt når I selv laver honningen igen engang. Så skal der leges. 😀

  Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt