Anmeldelser Indkøb Produkter

“Hemmeligheden” bag den perfekte smoothie

…er om ganske kort tid ikke så hemmelig længere. Kort sagt handler det, i hvert fald i følge de sanser jeg bruger til at smage, om at bruge bananer der er godt modne og som har været frosset i mindste 12 men gerne 24 timer. I forrige uge var der tilbud på bananer i SuperBrugsen: 1 banan kostede 1 krone, men kun om søndagen. Da jeg alligevel havde planlagt at gå en tur i solskinnet lagde jeg min rute så jeg kom forbi sådan en butik. De var ret grønne da jeg købte dem, men efter 4-5 dage i frugtskålen i stuen var de intet mindre end perfekte. En liflig duft af moden banan begyndte at sprede sig og så vidste jeg at det var på tide at få dem frosset ned.

Stor var min glæde da jeg, mens jeg skrællede dem, opdagede at de var økologiske! Hvis det lille mærke da ikke lyver, for der blev ikke reklameret for at de var det.

Score! 🙂 Jeg er helt tosset med økologi, så ja, det var bare dejligt. I’m a nerd.

Jeg forsøger på altid at have frosne bananer (og bær) i fryseren. Så er det hurtigt og nemt at lave en sund og velsmagende snack, morgenmad eller dessert. For eksempel den her. Mmm… 🙂

God weekend. Namaste!

Relateret indhold

3 kommentarer

 • Besvar
  Anne
  2. april 2012 at 09:25

  Mmh.. Ja – bananer i smoothie er GUF! 🙂
  Også bare let optøede bananer blendet til “is”. Nom nom..
  Tak for en god blog, Mia. 😉

  • Besvar
   Mia
   2. april 2012 at 11:25

   Tak for de fine ord. 🙂 Ja, bananis er godt nok også et hit!

 • Besvar
  Morgenmadssmoothie med broccoli og kakao « mia-mad.dk – en vegansk og vegetarisk madblog
  27. juni 2013 at 16:37

  […] 150 gram frossen moden banan […]

 • Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt