Hverdagsglimt

Hverdagsglimt #3: PARALLELLER MELLEM BÆREDYGTIG MAD OG MODE

Tilbage i juli i år var jeg for første gang gæsteblogger på en andens blog. Min debut var sjovt nok ikke på en anden madblog, men derimod på seje Johannes modeblog BEDRE MODE.nu. Johanne skriver om bæredygtigt tøj, bæredygtig mode og om vejen til en garderobe som indeholder netop det. Og så er hun noget så flittig og opdaterer hendes blog meget mere end jeg nogensinde har gjort. Jeg er blevet, og bliver fortsat, meget inspireret af hende. Hvis du vil læse hvad jeg delte, så vil jeg opfordre dig til at klikke dig videre til selve indlægget på BEDRE MODE.nu (bare klik på sætningen her). Når jeg genlæser indlægget nu her, krummer jeg lidt tæer over hvor hudløst ærligt jeg har fået formuleret mig – men mon ikke det er et godt tegn? Ærlighed er nu engang vejen frem, tror jeg på… Og jeg har hørt det blive sagt, at jo vigtigtere noget er, jo farligere føles det.

mig-tricotage

Hvilke paralleller ser du mellem bæredygtig mode og mad?

Namaste!

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt