Hverdagsglimt

Hverdagsglimt #5: Move Academy på Gerlev Idrætshøjskole og lidt om det at være på farten som planteæder

Måske du kender til bevægelsesfestivalen Move Copenhagen, som foregår i København og som år for år er blevet mere og mere af en succes? Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af at deltage, men har længe meget gerne ville deltage – og i år blev der så, og simpelthen, udsolgt! Move Academy samler en lang række forskellige bevægelsestyper og derfor får du mulighed for at prøve alt fra slacklining til acroyoga til contact impro (hvilket er en form for dans). Jeg blev ret begejstret da jeg så, at nogen af underviserne gik sammen om en uges højskolekursus, som de kalder Move Academy, og så endda på en højskole som jeg har hørt en masse godt om. Det tog mig derfor ikke længe at tilmelde mig og få betalt, og fra i dag af kan jeg se frem til en uges aktiv ferie, med en masse ny bevægelsesinspiration. Jeg anser det også som efteruddannelse, som et supplement til mine 150 timers yogalæreruddannelse. Win win!

Som forberedelse på kurset har jeg, naturligt nok for en planteæder som mig, tænkt ret meget på netop mad! Når man som jeg går meget op i økologisk mad, hel mad og plantebaseret mad, er oplevelsen desværre ofte at det kan være svært at finde gode madvarer når jeg er på farten – specielt til at snacke på imellem hovedmåltiderne. Og jeg forestiller mig at det behov kommer til at opstå en hel del, nu den næste uge kommer til at byde på en masse fysisk aktivitet. Til dagligt bor jeg i Valby og er meget forkælet med indkøbsmuligheder og specialbutikker, hvor jeg kan få stort set al hvad min mave begærer. I går kombinerede jeg derfor en lang gåtur igennem Søndermarken og Frederiksberg Have, med en indkøbstur, så jeg kunne tage et lille lager med mig.

move-academy-plantbased-snacks2-miamaddk

Jeg købte forskellige barer og en enkelt cookie, plus noget god lakrids. Jeg har stort set altid grønt pulver med mig når jeg er på farten, det er nemt at ryste sammen med vand, og det er nærmest et mirakelmiddel så godt føles det som om det gør mig. Jeg har også nogle plader chokolade som skal med i kufferten og så vil jeg supplerer med forskellige nødder og tørret frugt, som jeg allerede havde på lager herhjemme. Derudover har jeg hørt gode ting om deres køkken, så det bliver jo så spændende hvad de kan byde på!

Move Copenhagen tilbyder forresten også diverse mindre events i løbet af året. Tjek deres Facebook side ud og hold dig opdateret med deres aktiviteter dér.

Hvad tager du med dig, når du er på farten?

Namaste!

 

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Vibeke
  16. oktober 2016 at 12:00

  Jeg tager tit frugt, og godt brød – proteinboller fra netto holder sig friske længe, i sin egen pose. Frugtstænger er også kommet med – istedet for snoller

  • Besvar
   Mia
   16. oktober 2016 at 13:37

   Det lyder skisme da godt Vibeke! 🙂 Håber de bager godt brød på Gerlev!

  Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt