Madkultur

I sidste øjeblik: mød Brasilianske kaffebønder i København i dag!

I dag bliver der hos The Coffee Collective holdt åben workshop med kaffesmagninger og foredrag, hvor du kan møde brasilianske Isabela Pascoal og Gabriel Moreira fra kaffefarmen Daterra i Cerrado. Det foregår i dag, tirsdag, 16.30 til 18.30 på Godthåbsvej 34B, på Frederiksberg, og jeg skal helt sikkert deltage! 

Coffee-cherries-2a

Det er nok ikke nogen hemmelighed at kaffe fylder en del i mit liv lige for tiden. Det gør det fordi jeg skriver speciale på min kandidatuddannelse hvor jeg skriver om kaffe i Danmark. Jeg er så heldig at der sker en masse spændende ting lige for tiden, i den danske kaffe verden. Derfor glæder jeg mig også ret meget til at få mulighed for at møde to kaffebønder, som jo ellers befinder sig ret langt væk fra Danmark, hvor jeg ellers har masser af muligheder for at møde kafferistere og baristaer.

Hoest-a

Kaffebønderne Isabela Pascoal og Gabriel Moreira er i følge The Coffee Collective førende indenfor udvikling og optimering af kaffedyrkning i Brasilien, hvor de bruger en meget videnskabelig og banebrydende tilgang. På workshoppen der foregår i dag, vil der blive fortalt om livet på deres kaffefarm, dyrkning og høst af kaffen, og så viser de os også, hvorfor kaffe kan smage så forskelligt, som det gør. For der bliver nemlig mulighed for at smage deres forskellige kaffer, ligesom det bliver muligt at deltage i debatten og stille spørgsmål inden smagningen og den gratis prøve.

Smagning-a

Ses vi måske senere i dag? Adressen er: The Coffee Collective, Godthåbsvej 34B, 2000 Frederiksberg, og tidspunktet 16.30 til 18.30.

Alle billeder i dette indlæg er The Coffee Collective’s og er, så vidt jeg ved, taget på kaffegården Daterra i Brasilien. 

Namaste!

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt