Madkultur

Jeg glæder mig til weekenden…

Lige nu er to af vaskemaskinerne nede i kælderene i fuld gang med at gøre det meste af mit yogatøj, plus diverse, rent til en 4-dages tur til Falsterbo. Der skal både pakkes håndklæder, lagner, pudebetræk og bikini, for fra fredag til mandag skal kæresten og jeg overnatte i en lille camping hytte der ligger på en halvø i Sverige, i gåafstand til havet. I morgen går turen nemlig med tog og bus til første dag på en yoga og udrensningsweekend som jeg har tilmeldt mig for et godt stykke tid siden.

På programmet står både åndedrætsøvelser, yoga og to “nutrition and cooking workshops” – ernærings og madlavningsworkshops – som Luise fra Green Kitchen Stories står for. Jeg har fulgt den madblog som hun og kæresten David har sammen, i et stykke tid og er meget spændt på weekenden! Selvom jeg selv har undervist i madlavning i mange år efterhånden har jeg endnu tilgode at deltage i et madlavningskursus. Selvfølgelig glæder jeg mig også til at lave hvad jeg tror bliver 5 gange 1,5 times yoga og åndedrætsøvelser. Også selvom jeg regner med at være pænt øm på søndag. 😉 Det er nemlig også min første yogaferie. Kæresten skal have guitar med og så skal han skrive musik i hytten mens jeg bliver klogere og “sundere”. Jeg tager kameraet med og håber på at få mulighed for at tage billeder af specielt den mad som jeg håber vi kommer til at lave lidt af. Nu må vi se hvad der sker! Måske der kommer et opfølgende indlæg en dag engang.

I morgen formiddag vil jeg lave noget sundt med dadler og tage med, så jeg kan snacke lidt når jeg får lyst. Måske de her:

Dadler

Når jeg kommer tilbage til Danmark er der lidt over en uge tilbage af mit 2. semester (ud af 4) som studerende på Aalborg Universitet i København. Det bliver skønt med noget tid væk og et lille afbræk fra studielivet. Jeg ser virkeligt frem til sommerferie i år!

Namaste!

Relateret indhold

1 kommentar

 • Besvar
  Køleskabshavregrød med kakaopulver og friske dadler « mia-mad.dk – en vegansk og vegetarisk madblog
  26. august 2013 at 05:01

  […] juni i år var jeg en weekend i Sverige på ‘Cooking and Cleansing Weekend’, to og en halv dag fyldt med yoga, mad, godt selskab, skønne gåture i solen ved havet og i […]

 • Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt