Ikke kategoriseret

Jeg har lavet et TV-program “Plantemad i Danmark” som også sendes på dk4

TV-programmet “Plantemad i Danmark” er en stor drøm der går i opfyldelse for mig. I det første af forhåbenligt mange afsnit, er jeg forbi Michelin-anbefalede Restaurant Moment og har også en snak med klinisk diætist Maria Felding. Og så laver jeg et helt plantebaseret stykke smørrebrød, med inspiration fra særligt mit besøg hos Restaurant Moment. Det har været vildt sjovt at lave og jeg er så glad for den gæstfrihed og imødekommenhed, som jeg har mødt hos Maria og Restaurant Moment. Tusind tak til dem for det!

TV-programmet er produceret i samarbejde med videojournalist Eno Krogh.

Hvad synes du?

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt