I weekenden var jeg så heldig at lave mad sammen med ni hyggelige og rare mennesker. Om lørdagen lavede vi to slags omega-3 rig morgengrød som stod og ventede på os i køleskabet søndag formiddag, stegte tre forskellige varianter af vegetariske frikadeller og kogte en ret lækker dhal. Menuen stod også på forskellige mættende måltidssalater. Og så blev der lavet dadel- og havregrynskugler til det søde punktum. Vi var både deltids- og fuldstidsvegetarer, folk der elsker kød men som også er vilde med grønsager og nogen midt imellem.
Måske du vil være med på et af mine kommende kurser og dykke lidt dybere ned i det vegetariske køkken? Du kan vælge mellem to-dages weekendskurser og længere forløb på seks undervisningsgange, hvor vi mødes hver fjortende dag. Det foregår både på Frederiksberg, i indre København, og forskellige steder på Nordsjælland. Har det fanget din interesse så læs mere på min side for madlavningskurser som du finder LIGE HER!
Jeg håber vi ses!
Namaste.
0 kommentarer