Fredagsinspiration

Det lader mig op for tiden: naturen

Det er ved at være den tid på året, hvor høsten virkeligt kan gå i gang. Hvor de tjørnede grene i skoven bugner af modne brombær, hvor du kan være heldig at finde blåbær på små lave buske i lyngfyldte områder, hvor æblerne begynder at falde af træerne og blommerne er ved at sprænge af sødme. Der er så meget at finde i skovene lige for tiden, specielt i områder med den mest uberørte natur og så kan det selvfølgelig også ses i supermarkederne. Grønne bønner, squash, majs, forårsløg, kartofler, rødbeder og alle mulige andre af jordens lækkerier bliver ikke mere friske end de er nu.

Just_walk1

Det er også lige nu, at bladene på træerne er grønnest og hvor der er flest af dem. Hvor græsset er tættest og højest, og det hele bare bugner derude på strandene, i skoven, på hederne og i moserne. Naturen kan både lade mig op fordi den byder på så mange spiselige gaver, men også mindst lige så meget fordi, den byder på gave, på gave, på gave for øjnene. Det er stor skønhed at være vidne til! Resten af kroppen har helt sikkert også godt af den insisteren på liv, som naturen billedligt talt højtlydt råber om for tiden og al den energi den sitrer med.

Just_walk

Så fredagens inspiration er også en opfordring: tag en varm trøje på og måske også en regnjakke, pak en taske med lige de snacks du allerbedst kan lide (jeg ville klart vælge noget god øko chokolade plus tørrede frugter og nødder) og begiv dig afsted. Sæt mobiltelefonen på “forstyr ikke” og giv slip på alt andet end nuet. Sæt den ene fod foran den anden. Del det med dig selv, en du har kær, din hund, dine børn, din nabo…

Namaste!

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt