Madkultur

Længe siden sidst

Tiden er en mærkelig størrelse. Det der med at det pludseligt går op for en at der er gået 3 uger siden sidst, selvom man lidt føler at det var i går man gjorde dit eller dat. Som for eksempel at skrive et indlæg til sin elskede blog. 🙂 Der er sket meget siden sidst. Jeg har været til økologisk markedsdag i Valby, i Berlin på madferie med en god veninde, på Roskilde Festival, spist en masse chokolade og haft fødselsdag…blandt andet. Så der kommer endelig til at ske noget herinde de kommende dage og uger. Det bliver mest anmeldelser og billeder, men jeg har også op til flere lækre salater jeg gerne vil dele med jer – blandt andet med hjemmedyrkede urter fra min storbyhave.

Nu skal der lige ligges en plan for de kommende indlæg, men indtil de begynder at vælte ind får I lige glæden af nogle billeder fra min mors have(r) og hvad den bugner, og kommer til, at bugne af.

Smukke blomster.

Det her er hyldeblomster i en virkeligt fin lyserød nuance. Vi lavede saft på dem og den blev en prinsesse værdig. 😉

Der er også ekstremt meget kamille rundt omkring i haverne. Det kan man tørre og bruge til te.

Æbler! Der er også pære, blommer, kirsebær, moreller, vindruer, blåbær, hindbær, ribs, jordbær…og nogle specielle afarter og krydsninger af dem. Og sikkert også nogen som jeg har glemt. Plus stikkelsbær.

…masser af stikkelsbær. 😀

Her ses en form for nødder, jeg kan ikke lige huske hvad. Dem har min kære moder også en hel del forskellige af. I det hele taget er det en overordenligt velassorteret have hun har.

Der er vist heller ikke den krydderurt man skulle begære, som ikke er til at få fat på. Her citronmelisse.

Jeg glæder mig specielt meget til salaterne, kålene og rodfrugterne.

Og alt det andet grønne. Det bliver det rene slaraffenland for sådan en som mig. 🙂

Nu håber jeg I alle sammen har en god sommer, hvordan vejret så end må være der hvor I befinder jer. Husk nu at få nydt alle de skønne frugter, bær, krydderurter og grønsager som naturen har at byde på lige for tiden. 🙂

Namaste!

Relateret indhold

4 kommentarer

 • Besvar
  Mor
  14. juli 2012 at 12:39

  Wauwoooooo…. Flotte billeder, tænk sig de er fra min Stengård, mit lille Paradis.
  Mor 🙂

  • Besvar
   Mia
   14. juli 2012 at 14:12

   Ja, det er vildt at tænke på. 🙂 Det er også derfor jeg har lavet denne lille hyldest til den. 😀

 • Besvar
  Anne
  14. juli 2012 at 18:32

  Hold da op – det ser godt nok lækkert ud.

  Der er ikke noget som hjemmedyrket frugt og grønt. 🙂

  • Besvar
   Mia
   15. juli 2012 at 06:38

   Hej Anne

   Ja, ikke? 🙂 Jeg kunne ikke være mere enig med dig. Det smager altså bare af mere.

   Kh Mia

  Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt