Madkultur

Det elsker jeg for tiden – den første “love list”

Jeg læser mange udenlandske, og specielt amerikanske, blogs. Mange af dem laver engang imellem en såkaldt “love list” hvor de skriver om forskelligt der gør dem ekstra glade for tiden. Jeg synes det er sjovt og sødt og glæder mig hver gang til at læse dem. Så nu begynder jeg også at lave sådanne lister her på mia-mad.dk. Hermed den første! 🙂

5 ting jeg elsker rigtig meget for tiden:

1. Økologiske kirsebær – mine ynglings bær, der er smager vidunderligt og er helt igennem smukke

 

2. Koldt vand på bare fødder – det er et sikkert tegn på at sommeren rigtigt er på vej

 

3. Helligdage – de øger sandsynligheden for kvalitetstid med mennesker jeg elsker og som får mig til at smile

 

4. Lange gåture i byens natur – som giver mulighed for at man kan komme lidt ned i gear og rigtigt få set sig omkring

 

5. Raw chokolade – fordi (rå) chokolade (ALTID) gør livet lidt bedre

 

Jeg ville også elske hvis du ville stemme på mig i FDB’s madblogger konkurrence, lige HER! Bare tryk på “Synes godt om” knappen… 🙂

Namaste! 😀

Relateret indhold

3 kommentarer

 • Besvar
  Anna M
  10. juni 2011 at 20:37

  Har du selv taget det billede af “hjertestenen”? Det er bare godt! KH

  • Besvar
   Mia
   11. juni 2011 at 09:35

   Det har jeg! 🙂 Fandt den ude på Kastellet. Og tak… KH!

 • Besvar
  ‘Love List’ 2 « mia-mad.dk – en vegansk og vegetarisk madblog
  25. november 2011 at 12:58

  […] om nogle af ting der bringer glæde i min hverdag lige nu. Det er også næsten et halvt år siden den sidste, så det er vist ved at være på tide med endnu én. Og så fejres Thanksgiving jo også i USA […]

 • Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt