Madkultur

Det elsker jeg for tiden – marts 2013

Jeg har de sidste mange dage måttet tage en pause fra hverdagens travlhed fordi jeg er ramt af influenza. Det har givet anledning til lidt ekstra stress på grund af forpligtelser jeg ikke har kunnet leve op til helt som jeg gerne ville, men det har også givet tid til at drømme lidt mere end sædvanligt. Og til at sætte lidt liv i drømmene, med planlægning for eksempel. En af drømmene handler om mia-mad.dk og dens liv. Derfor har jeg fået lyst til at dele 5 ting som gør mig glad for tiden her på bloggen. Så de kommer her!

5 ting jeg elsker for tiden:

1. Min nye A3 tegneblok – Fordi den hjælper mig til at gøre mine drømme konkrete.

Blok

2. Roser – Jeg har taget en skik op som jeg dyrkede meget i min gymnasietid: at købe roser til mig selv. Roser får mig til at smile! 😀

Rose

3. Mandler – De spiller hovedrollen i stort set alle retter jeg leger med for tiden. Så forvent at se retter med mandler på bloggen i den kommende tid.

Mandler

4. Træer – Fordi de er smukke, gamle, kan være imponerende store og fordi jeg elsker at være der hvor der er flest af dem – i skove for eksempel. Men også fordi jeg dér tit har selskab af ham den søde kæreste. 🙂

Trae

5. Nye kogebøger – De bliver læst som var de romaner, ja faktisk ‘cover to cover’ som man siger. Og når man som jeg var ret så fascineret af smukke og meget velsyngende Olivia Newton-John (specielt som Sandy i filmen Grease), og selv spillede hende i en opsætning af selvsamme film i folkeskolen, ja så er det morsomt at kunne læse en kogebog skrevet af hende. Lidt fan er man vel. 😉 Men det er dog ‘The Green Kitchen’ jeg vil anbefale andre at købe. Opskrifterne er udviklet af et dansk/svenskt par som har en pige sammen. Den emmer af hygge, madglæde, realistisk sundhed og kreativitet. Deres blog ‘Green Kitchen Stories’ er også et besøg værd.

Kogeboeger

Jeg håber også DU har ferie nu – eller snart.

Namaste!

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Lene
  25. marts 2013 at 16:21

  Hej Mia.

  Det er dejligt at huske på de små eller store ting, der gør os glade 🙂

  Jeg glæder mig meget til dine opskrifter med mandler …..jeg elsker mandler!!!

  God ferie fra Lene

  • Besvar
   Mia
   25. marts 2013 at 16:50

   Kære Lene

   Ja, og lige nu kan jeg også komme i tanke om solen med det skønne vejr det er i dag. 🙂

   Der kommer for eksempel en opskrift på en ret så lækker (hvis jeg selv skal sige det) sød snack på onsdag med mandler.

   God ferie til dig også.

   Mvh Mia

  Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt