Madkultur

Madlavningskurser i vegetarmad hos FOF – tilmelding er nu muligt!

I går åbnede FOF op for tilmelding til forårssæsonens kurser. Derfor har jeg lige opdateret min side om madlavningskurser så du nemt kan klikke dig vej ind til FOF’s hjemmeside og læse hvad de skriver om mine kurser. Jeg har også skrevet lidt om hvad kurserne koster. Det er hos FOF du kan tilmelde dig. Bare klik på denne sætning, så kommer du ind på min side om vegetariske madlavningskurser.

Julegaver-1

Skal du købe julegaver i dag?

Med-baand

Eller måske lave (nogen af) dem selv? 🙂

Lige meget hvad så håber jeg du har fået, eller snart får, juleferie og at den bliver rigtig god. Jeg fik det i går, og tager til Jylland i morgen med kæresten, på en lllaannnggg juleferie. Jeg glæder mig som et lille barn til familiehygge, gaveoppakning, julebagning, at synge julede salmer og sange, at sove længe og at gå lange ture med min mor og bonusfars hund.

Namaste.

Relateret indhold

4 kommentarer

 • Besvar
  Wanda
  22. december 2013 at 12:38

  Glædelig Jul og Godt Nytår.

  • Besvar
   Mia
   22. december 2013 at 18:47

   Mange tak og i lige måde Wanda! 🙂

 • Besvar
  Tina
  10. maj 2014 at 15:22

  Kære Mia
  Jeg har været så letsindig at tilbyde mig som underviser i vegetarisk madlavning i Aalborg (jeg er 49 år og nyspiret interesseret i vegetar-verden + folkeskolelærer mm.) – og googler for at finde inspiration – og typisk varighed i antal timer pr. gang. Ser så at du formentlig er i Aalborg. Glæder mig til at høre fra dig. Kærlig hilsen Tina mobil 26220846

  • Besvar
   Mia
   11. maj 2014 at 12:08

   Hej Tina

   Tak for din kommentar. Det lyder som en spændende udfordring for dig.

   Jeg læser på Aalborg Universitet på deres afdeling i København, så det er i Storkøbenhavn at jeg afholder kurser. Du er meget velkommen til at skrive mig en mail med nogle spørgsmål, hvis det er. Jeg har en kontakt boks ude i højre side på hjemmesiden. 🙂

   Mvh Mia

  Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt