Madlavningskurser

Private madlavningskurser

Hvis du er interesseret i at jeg afholder et kursus specielt for dig så skriv endelig til mig, jeg laver gerne et spændende program til en sjov vegansk polterabend, en anderledes fødselsdag, en hyggelig dag med venner og veninder, som teambuilding for dig og dine kollegaer, som introduktion til vegansk madlavning i dit profesionelle (stor)køkken, eller noget helt sjette.  

Skriv til mig på miamaddk@gmail.com eller ring på tlf.nr. 50 41 22 15 for at få et tilbud på et madlavningskursus der er designet specielt til dig og dine behov.  

OBS! Jeg har ikke mulighed for at afholde kurser hvor der undervises i madlavning med fisk, skaldyr, fjerkræ eller andet kød, men kan tilbyde inspirerende kurser i sund og velsmagende vegansk og vegetarisk madlavning, også med glutenfriopskrifter hvis det skulle have din interesse.

Kortere kurser i samarbejde med FOF København

Jeg underviser forskellige kurser i forårs/sommer sæsonen 2018, på forskellige skoler i storkøbenhavnsområdet, i samarbejde med FOF Købehavn.

Vegansk mad:

Måske tåler du ikke mælk, måske vil du gerne have mere inspiration til mad uden æg, honning og mælkeprodukter, eller måske er du ny eller gammel veganer, der elsker at lave mad fra bunden? Sæsonens 5 vegansk madlavningskurser er 2-dages kurser henover en weekend, fra 11.00 til 15.25 begge dage. Vi har ekstra god tid til at dykke ned i plantemadens mangfoldige verden og kommer også rundt om grundsmage, konsistenser, måltidssammensætning og ernæring. Her vil du få masser af inspiration til vegansk mad – både til hverdag og fest og helt uden noget som helst animalsk. Menuerne er sammensat, så de mætter, er farverige, dækker ernæringsbehovet og er indbydende. Vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Læs mere og tilmeld dig via linkene her under:

Fermentering:

På kurserne her er fokus på fermentering, det vil sige mælkesyregæring, af grøntsager og forskellige lækre drikke. Jeg har 5 kurser den kommende sæson som foregår tirsdage, fra 18.00 til 21.30. Fermentering er en fascinerende proces, som er meget nemmere at eksperimentere med, end man skulle tro. Der skal kun få ingredienser til, lidt knofedt, og så rigeligt med tid og tålmodighed. Resultaterne er både sunde og velsmagende. Grøntsagernes holdbarhed forlænges, og der dannes mælkesyre, som gavner fordøjelsen. Vi kommer blandt andet ind på hygiejne, anvendelsesmuligheder og ernæring. Husk at spise aftensmad hjemmefra! Læs mere og tilmeld dig via linkene her under:

Tidligere kursisters oplevelser

PFA Pension (skrevet af Kathrine V. T.): “Til vegetarmadlavningskurset introducerede Mia os rigtig fint for det vegetariske køkken, og vi blev alle inspireret af en masse nye og spændende opskrifter. Mia er super dygtig og professionel, og har fokus på at lave velsmagende vegetarisk mad, hvilket hun i den grad lever op til.”

Scarlet: Efter din undervisning forsvandt æg og mælkeprodukter fra min kost. Det vil dyrene og jeg takke dig varmt for. Jeg er så glad for din hjælp!”

Kudzai: “Det var meget godt med den måde du startede med en introduktion til de forskellige retter som vi skulle lave, også hvad råvarerne var særlig rige på, for eksempel proteiner. Kurset var også meget godt fordi det var en masse retter vi lavede og alle meget forskellige. Man kunne ikke have forestillet sig at skulle lave så mange forskellige slags retter med kun grøntsager.”

Michael: “Mia er en vidunderlig underviser: hun er fuld af viden, hun har sat sig ind i det faktuelle, og så er hun konkret og pragmatisk.”

Marianne: “Jeg kan godt lide at du rent faktisk ved noget om mad og sundhed – også på det mere nørdede og videnskabelige plan.”

Christian Muus: “Det var et hyggeligt hold og der var god stemning. Det var også godt at få lidt mere teori om hvorfor visse ingredienser skal behandles på den og den måde. Jeg var også imponeret af at det ofte nærmest var rent vegansk, og det alligevel smagte fyldigt og godt. :)”

Allan: Tak for et godt kursus… Jeg fik ro til at lave mad og en glæde, ved at mødes med andre ligesindede… Stemningen var god, er faktisk dybt imponeret over hvordan folk mødes med varme og åbenhed… Synes du har udvalgt og sammensat gode menuer hver gang.”

11 kommentarer

 • Besvar
  Pernille mikkelsen
  2. oktober 2016 at 15:28

  Kommer der vegetar kursus i Århus :-)?

  • Besvar
   Mia
   5. oktober 2016 at 11:06

   Hej Pernille

   Lige pt har jeg ikke noget planlagt i Århus, men hvis du kender et eller flere steder hvor det vil kunne lade sig gøre at lave et kursus i vegansk eller vegetarisk mad, så sig endelig til! Jeg vil gerne. 🙂

   God dag!

   Kh Mia

 • Besvar
  trine
  29. november 2016 at 12:05

  Hej Mia
  Hvad koster dine kurser?

  Vh Trine

  • Besvar
   Mia
   30. november 2016 at 16:48

   Hej Trine

   Der forskellige priser fra gang til gang. Hvis du klikker på linket til et af kurserne jeg laver i samarbejde med FOF København kan du se hvilken pris du ville skulle give. Jeg har en timepris på 500 kr når jeg laver kurser igennem min egen virksomhed, hvor der så kommer udgifter ovenpå, til råvarer og eventuelt transport (og overnatning hvis aktuelt) hvis jeg skal meget langt.

   Sig endelig til hvis du ønsker at jeg udarbejder et tilbud til dig.

   God dag!

   Kh Mia

 • Besvar
  Bettima
  6. februar 2017 at 23:27

  Hej
  Det lyder fantastisk ✨
  Har du et kursus her i vinterferien? Og skønt hvis der også er yoga
  Jeg kan fra på torsdag og ellers i hele uge 7
  Bh bettina

  • Besvar
   Mia
   7. februar 2017 at 10:01

   Hej Bettina

   Tak for din kommentar. Jeg har sendt dig en mail. 🙂

   God dag!

   Kh Mia

  Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt