Madkultur

Mangler du de sidste julegaver? Så kunne et vegetarisk madlavningskursus måske være sagen…

Er du på udkig efter en sidste julegave til en veninde, en kæreste, en bror eller datter der godt kunne bruge noget inspiration til grøn, vegetarisk mad? Til retter som er hurtige, nemme at lave i hverdagen og som smager igennem? Til lækre, sundere desserter med hemmelige ingredienser? Til mad der kan gøre festlige lejligheder endnu mere festlige? Eller synes du ganske enkelt at linser, bønner eller tofu er nogle underlige størrelser som du ikke helt kan komme i gang med at bruge (eller kender du en eller nogen der har det sådan)? Så vil et kursus i (sund) grøn madlavning være oplagt. Måske kan du endda selv tage med og dermed dele en oplevelse med en af dine kære?

I forårssæsonen for aftenskoleundervisning udbyder jeg i år kurser både i samarbejde med FOF Købehavn og FOF Nord. Det vil sige at der er mulighed for at deltage på kurser både på Frederiksberg, i indre by i København og i forskellige byer på Nordsjælland – helt præcist Rungsted Kyst, Helsinge og Værløse. Der kommer til at være kurser der foregår både på hverdage og i weekender. Det er FOF’erne der tager sig af tilmelding, betaling og så videre, og du skal derfor følge linkene for at komme derhen hvor den slags sker. 🙂

I samarbejde med FOF København kan du vælge imellem fire forskellige weekendkurser (“begynder” betyder faktisk bare at det er med opskrifter som jeg har brugt i tidligere sæsoner og derfor er begynder kurserne mest oplagt for nye kursister), som koster 635 kr (vegansk mad kurset koster dog 665 kr) inklusiv råvarer:

Og to hverdagskurser, som løber over seks gange hvor vi har 3 timer sammen tirsdage aftener, hver anden uge, som koster 1.525 kr inklusiv råvarer:

  • Grøn mad – begynder på Nyboder Skole, 18.00 til 21.00, 17. februar, 3. og 17. marts, 14. og 28. april, og 12. maj
  • Grøn mad – begynder på Nyboder Skole, 18.00 til 21.00, 24. februar, 10. og 24. marts, 7. og 21. april, og 5. maj

I samarbejde med FOF Nord kan du vælge imellem to forskellige weekendkurser, som koster 530 kr inklusiv råvarer:

  • Sund grøn mad på Rungsted Skole, 11.00 til 14.30, 14. og 15. marts
  • Sund grøn mad på Nordstjerneskolen i Helsinge, 11.00 til 14.30, 16. og 17. maj

Og to hverdagskurser, som løber over fem gange hvor vi har 4 timer sammen enten onsdage eller torsdage aftener, hver anden uge, som koster 1.325 kr inklusiv råvarer:

  • Sund grøn mad på Syvstjerneskolen i Værløse, onsdage, 18.00 til 21.30, 4. og 18. marts, 15. og 29. april, 13. maj
  • Sund grøn mad på Rungsted Skole, torsdage, 18.00 til 21.30, 26. februar, 12. og 26. marts, 9. og 23. april

Jeg glæder mig enormt til at lave en masse sund (og velsmagende) mad, med nye som gamle kursister, i det nye år!

Ses vi? 🙂

Linsesteg-4

God jul!

Namaste!

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt