Ikke kategoriseret

Mia-mad.dk er blevet smukkeseret!

Måske har du allerede set det… Måske fordi har du lagt mærke til det opdaterede billede af mig – som nu passer noget bedre med min nuværende hårlængde (og alder 😉 )…

Collage

Måske fordi du har set mit hjemme-tegnede-og-designede Mia-mad.dk logo og mine lige-så-hjemmelavede (og lidt skæve) bud på “social media” links… Måske fordi du har bidt mærke i de fine kålplanter som nu fylder bloggens baggrund så fint ud…

Logo

Måske fordi du har lagt mærke til at billederne dominere mere på bloggens forside…

Måske ikke. Lige meget hvad, så har bloggen altså fået en ordentlig omgang og jeg er ret så glad for det. Det gamle “look” havde prydet bloggen helt tilbage fra da den var helt ny, i 2010. Så jeg synes det var på høje tid med lidt visuel fornyelse.

Mange tak til “du-ved-hvem-du-er” for al hjælpen!

Mere_top

Hvad synes du?

Namaste…

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt