Anmeldelser Spisesteder

Mia-mad.dk’s kaffeguide til København #1 – Copenhagen Coffee Lab, København

For noget tid siden gik det op for mig at jeg ikke har anmeldt én eneste københavnsk kaffebar her på bloggen. Jamen altså! Jeg som synes der findes så mange gode steder at drikke kaffe i København… Faktisk har jeg kun anmeldt to kaffebarer i tidens løb – århusianske La Cabra og Kaffeine i London, men dem i København har jeg altså ikke fået givet alle de gode ord med på vejen som jeg synes de skal have. Det skal der altså rådes bod på fra nu af. Derfor kommer der her første af en række af anmeldelser af kaffebarer og andre steder med udsøgt god kaffe i hovedstaden… Jeg håber du vil læse med. 🙂

Cphcoffelab_basemententrance

Selvom Copenhagen Coffe Lab’s kaffebar i København har eksisteret siden 2013 er det først for nylig at jeg blev sådan rigtigt opmærksom på den og fik den besøgt. Det skete da deres barista Hans Kristian Andersen vandt Danish Aeropress Championship 2015. Og så blev jeg nysgerrig nok til at komme afsted.

Copenhagen Coffee Lab har eget risteri, så det er deres egne friskristede kaffebønner de brygger på i den lyse, høje kælder som ligger tæt på Strøget, Christiansborg og kanalerne. Det gør stedet til et oplagt sted at tanke op på gourmet to-go kaffe hvis man er på sightseeing eller shoppetur, men man bør dog ikke snyde sig selv for at slå sig ned i en af de mange ret så hyggelige kroge som kaffebaren byder på.

Cphcoffelab_lotsofcoffeebeans

Som så mange andre kaffebarer med et seriøst fokus på rigtig god kaffe har de ikke alternativer til komælk, men med en Aeropress Champion som barista tør jeg godt love at man ikke galt med en kop sort kaffe. 😉 Jeg fik dog en Flat White da jeg kiggede forbi og den var lige som den skulle være. Man kan også købe deres kaffebønner med hjem.

Cphcoffelab_milk+black

Det er tydeligt at Copenhagen Coffee Lab er omhyggelige, sætter en ære i at brygge virkeligt god kaffe og så kan jeg virkeligt godt lide deres indretning, deres brug af farver, materialer og kunst på væggene…

Cphcoffelab_espressobar

Små detaljer som gule kaffekopper der hænger og pynter, fritlagte bjælker og kaffesække der hænger rundt omkring er i hvert fald en fryd for mine øjne.

Cphcoffelab_decorationdetails

Copenhagen Coffee Lab ligger i Boldhusgade 6, 1062 København og har åbent mandag til fredag fra 7.30 til 17.00, lørdag 11.00 til 17.00 og så er søndag lukkedag. Du kan holde dig opdateret på åbningstiderne på deres facebook side. De udbyder blandt andet også kaffekurser og arbejder på at få et kaffeabonnementsløsning op at køre. 

God påske!

Namaste…

 

 

 

 

 

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  La Cucina Nada
  6. april 2015 at 10:58

  Uh jeg har faktisk ikke været der. Endnu.
  Lækre billeder!

 • Besvar
  Mia
  6. april 2015 at 11:22

  Jamen så må du da forbi snart søde Nada. 🙂 T A K !

 • Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt