Madkultur

Min weekend i billeder (uge 24)

Jeg har haft den dejligste weekend. Min yngste søster, Ida, som er cirka 4 år yngre end mig var på besøg, blandt andet fordi vi skulle løbe et kvindeløb og spise sushi. 😉 Der blev også set fodbold, drukket øl, set film, slappet af, spist salat og lakrids.

Lørdag var meget afslappet udover en tur på Green Sushi. Mmm, hvor det smagte. Vi havde købt en SweetDeal så det var bare at sætte sig til bords og nyde. Green Sushi har et stort udvalg af vegansk sushi, men vi fik dog noget med fisk – det spiser jeg en gang imellem, men bare rolig alle opskrifter her på siden er vegetariske eller veganske.

På vej hjem gik vi forbi Magasin fordi vi var sliksultne. Jeg fandt denne lækre økologiske, søde og bløde lakrids. Den kan kun anbefales. 😉

Søndag stod den på SPARTAS Kvindeløb, Copenhagen Womens 10K som vi også var til sidste år. Efter i år er vi 100% sikre på at det er en tradition vi vil fortsætte i mange år fremover. 🙂

To glade og våde søstre – det kan vi vist ikke løbe fra at vi er. 😉 Sikke en regnskylle vi fik lige inden mål! Vi gjorde det på 1 time 4 minutter og 35 sekunder. Så var det hjem og spise, i et varmt bad og så var jeg afsted igen for jeg havde hørt fra min moster at jeg var i Politiken. Den måtte jeg jo derfor lige have købt.

De journalister altså! For det første har jeg IKKE en bachelor i human ernæring og sundhed, men en global professionsbachelor i ernæring og sundhed (lille men vigtig detalje, for mig i hvert fald ;)). For det andet har hun rodet godt og grundigt rundt i mit svar til hvad “det næste bliver inden for madblogs”. Product placement hører jo for eksempel hjemme i en fiktiv verden. Jeg mente vist bare at der nok kommer mange flere samarbejder mellem madbloggere og producenter, som en form for markedsføring der fokusere på personlige anbefalinger som reklamer. Hvis det er produkter jeg kan stå inde for ville jeg ikke have noget imod at skrive om dem på min blog, ligesom jeg jo også allerede gør på mit eget initiativ. Det gør jeg fordi jeg gerne vil hjælpe vegetarer/veganere og gøre dem opmærksom på de muligheder de har for at købe sig til lækre madvarer. Nå, men fred være med det…

Til aftensmad lavede jeg en lækker kålsalat som der snart kommer en opskrift på, her på bloggen. Den er propfyldt med gode sager! Vi spiste den sammen med grovpasta, en simpel tomatsauce af frisk basilikum, løg, hvidløg, salt og olivenolie, og så fik vi også lige nogle færdigkøbte falafler fra Nutana til.

Senere på søndagen blev det tid til en lille øl og en fodboldkamp i fjernsynet. Änglamarks økologiske pilsner dåseøl (de laver også en classic som jeg bedre kan lide – jo mørkere øl, jo bedre) er en udmærket og ganske almindeligt god øl.

Det var lidt fra min weekend. Håber der blev afholdt mange andre lige så gode weekender ude omkring i landet.

Namaste!

 

 

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  konen i skovkanten
  18. juni 2012 at 20:14

  Kære Mia
  dejligt at høre om andres gode weekender. Må også lige prale med min absolut også tip top weekend, fik nemlig lavet mit bryggers om til det jeg drømte om og det fungerer bare helt perfekt.
  Havde bare lyst til at tage en stol og sætte mig ud og nyde værket bag efter. Ingen skorod på gulvet og oven i købet noget hyldeplads til overs, og ikke mindst – der kom lys ind ad vinduet 🙂

  • Besvar
   Mia
   19. juni 2012 at 15:14

   Det er så skønt når man får lavet sådan nogle indendørsprojekter som bare gør det endnu mere dejligt at være hjemme. 🙂 Dejligt at høre.

  Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt