Madkultur

Mød kaffebonden Edwin Martinez på The Coffee Collective i uge 46

Ved du hvor dine kaffebønner kommer fra? Hvordan de ser ud, når de gror på kaffeplanten? At det faktisk er et bær? Eller hvor mange processer og hænder de skal igennem før de lander i kværnen på dit køkkenbord eller hos din ynglings kaffebar? Hvis du gerne vil vide lidt mere, så vil det være oplagt at ligge din vej forbi en af The Coffee Collectives kaffebarer, eller deres risteri, når kaffebonden Edwin Martinez fra kaffefarmen Finca Vista Hermosa i Guatemala kommer på besøg i næste uge.

Han holder gratis foredrag, selvfølgelig kombineret med kaffesmagning, onsdag den 12. november 2014 17.00 til 19.00 på Godthåbsvej 34 B, Frederiksberg. Torsdag den 13. november er han at finde i Torvehallerne, 15.00 til 17.00, og fredag den 14. november sker det i Jægersborggade mellem 15.00 og 17.00. Både i Torvehallerne og Jægersborggade er det uden foredrag men til gengæld har du mulighed for at stille direkte spørgsmål til Edwin og for at være med til at cuppe.

EdwinMartinez

The Coffee Collective har besluttet at have særligt fokus på kaffe fra Finca Vista Hermosa hele uge 46 og har derfor ristet en espresso, som alle kaffedrikke med espresso vil blive lavet på både på Godthåbsvej, Jægersborggade og i Torvehallerne. Den skal jeg altså forbi og smage på!

Måske vi ses onsdag den 12. november, på Godthåbsvej? 🙂

Namaste!

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt