Anmeldelser Produkter

Morbær med rå chokolade

Hvis jeg rigtig vil forkæle mine smagsløg og hvis jeg er så heldig at finde en butik der har dem, køber jeg tørrede morbær med rå chokolade overtræk. Dem her forkælede min mor mig dog med. 🙂 Tørrede morbær er noget nær det bedste der findes! De smager af den skønneste flødekaramel og består af en masse små “dele”, hvilket gør dem til en både smagsmæssigt og sensorisk unik og herlig oplevelse. For mig er konsistensen af fødevarer meget afgørende for min oplevelse af at spise dem, og jeg elsker når der er lidt af tygge i. Det er der i den grad i morbær. 🙂 Du skylder dig selv at prøve dem!

Faktisk kan man selv plante et morbærtræ i haven (jeg har vist fået overtalt min mor til at anskaffe sig et eller flere til hendes kæmpe frugt- og bærhave) og den skulle være ret nem at dyrke i Danmark! Det håber jeg at jeg får mulighed for at opleve om er sandt. 🙂

Lækkerbiskenen her er ikke helt billig, men den er alle pengene værd.

Namaste! 😀

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt