Anmeldelser Indkøb Produkter

Økologiske rodfrugtschips

Jeg bor meget tæt på en FAKTA. Sådan cirka 5 minutters gang væk for at være præcis. Desværre er FAKTA ikke min ynglingsbutik. Faktisk er den det langt fra. De havde engang sojadrik uden sukker, hvilket jeg altid har i køleskabet – det har de ikke længere. De har aldrig haft økologisk mørk chokolade, hvilket nærmest er hjerteskærende ærgerligt. 🙁 😉 I det hele taget er jeg ikke den store fan af discount supermarkeder, for jeg holder af at vide at der er et stort udvalg af varer så jeg ikke går forgæves og så jeg kan blive inspireret og få nye spændende madoplevelser. Dog har min lokale FAKTA overrasket mig positivt. For eksempel den anden dag hvor jeg havde været nede med flasker til pant og gik rundt og kiggede mig omkring efter en lækkerbisken. Og så var det at jeg så at de havde fået økologiske rodfrugtschips på hylderne. 🙂 De er en del af serien “MINIRISK” som også inkludere kropspleje, rengøringsmidler, mælkeprodukter og så videre.

Så jeg brugte min flaskebon plus nogle få kroner på den fristende varer, og gik så en tur i Søndermarken hvor jeg mødte nogle krager som jeg skulle hilse at sige fra, at chipsene er godkendt. 😉

Chips er ikke direkte sunde, men engang imellem er det helt i orden at nyde en håndfuld eller to (eller tre, eller fire, eller fem ;))

Søde rodfrugter som gulerod, rødbede og pastinak er altså ret geniale at friterer. Mmm… 🙂 Lette som luft og sprøde som ind i himlen. Eller noget. 😉

Namaste!

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Jimmy Hansen
  30. marts 2012 at 08:39

  Uhm, de ser lækre ud. Tak for tippet:) De ligner meget dem fra Änglamark, men er sikkert en smule billigere, så næste gang jeg er i Fakta….

  • Besvar
   Mia
   1. april 2012 at 11:20

   Hej Jimmy

   Tak fordi du kigger forbi og efterlader nogle ord herinde. Så er der vist en ny dansk blog jeg kan følge. 😉

   De chips slår Kims til enhver tid!

   God søndag

  Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt