Fredagsinspiration

Det ser jeg frem til for tiden: 9. maj er jeg værtinde på restaurant Tribeca NV’s nye ‘Meatless Monday’ event

Mandag den 9. maj er en dag, som jeg ser utrolig meget frem til, for der er jeg nemlig værtinde på et event, som er noget helt nyt og ret så spændende. ‘Meatless Monday’ er en mandag aften i bæredygtighedens tegn, hvor det kommer til at handle om at spise velsmagende, plantebaseret og økologisk kødfri mad, og om at høre lidt om hvordan den slags sagtens kan dække alle kroppens ernæringsmæssige behov. ‘Meatless Mondays’ finder sted på restauranten Tribeca NV i København, og er resultatet af et samarbejde mellem mig og to herlige Tribeca NV mennesker, der begge har super skarpe hjerner, varme hjerter, glade glimt i øjet og smukke visioner. Findes der mon særlig meget andet der er bedre end det?

Tribeca NV er en modig og moderne restaurant med et lyst fremtidssyn og en bæredygtig bevidsthed, som satser på økologi og social dining, og som blandt meget andet også arbejder ihærdigt på at få sat et ret så sejt drivhus op. Mandag den 9. maj tilbereder de dygtige kokke hele 6 kødfri serveringer, af økologiske ingredienser, som jeg så løbende er den der præsenterer og forklarer. Og du kan være blandt dem der spiser den! Menuen har jeg udarbejdet i tæt samarbejde med de der to skarpe hjerner, jeg lige skrev lidt om før. På selve aftenen kommer jeg blandt andet til at snakke om næringsindhold, tilberedningsmetoder, sanselig sundhed og grundsmage.

Aftenen byder også på langborde og farverige serveringer på social dining manner, altså på store fade der sendes videre til din borddame eller -herre (gerne med et stort smil!). Målet fra vores side er at inspirere, vække dine sanser, give dig ny viden og at vise, at smagen i hvert fald – og slet ikke! – er det du skal gå ned på, hvis du vælger at spise mindre eller intet kød. Og så er der endda også dessert! Menuen kan du stifte bekendskab med på Tribeca NV’s hjemmeside, men jeg kan da lige afsløre at der skal spises smørstegte svampe, artiskok bruchetta og farinata med grillede asparges.

‘Meatless Monday’ på Tribeca NV foregår altså mandag den 9. maj, på Bygmestervej 2 i København NV, klokken 19.00. Det koster 475,00 kr og billetterne kan købes via Tribeca NV’s hjemmeside.

Jeg glæder mig SÅ meget og håber SÅ meget at vi ses – kom da forbi og sig hej!

Namaste…

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt