Madkultur

Shopper du også madvarer på internettet?

Det sidste års tid er jeg blevet meget begejstret for at købe madvarer ind på internettet. For det første fordi jeg bor på 2. sal, som dog ligger der hvor 3. sal normalt ligger (så der er altså lige lidt langt derop med propfulde indkøbsnet) men også fordi jeg så slipper for at skulle fragte mine (ofte tunge) indløb fra butik og hjem. I det hele taget er det bare luksus at få slæbt sine indkøb helt op til lejligheden. 

Irma.dk og nemlig.com er de netshops jeg har benyttet mig af og jeg er ret tilfreds. Det er meget sjældent at der mangler noget eller noget er udsolgt, varerne bliver leveret til tiden og ind imellem er der en lille gratis gave med. 🙂 Hvis der har været noget jeg har været utilfreds med, som grønt eller frugt som ikke var helt i top, reagerede kundeservice hurtigt, effektivt og postivt.

Aarstiderne.com har jeg også kigget ret meget på og jeg har gang på gang følt mig meget fristet af deres økologiske og vegetariske måltidskasse. Der er desværre det i vejen for mig at chaufføren skal have en nøgle til opgangen når man bor i lejlighed, og sådan en må og kan jeg ikke låne væk der hvor jeg bor. Retnemt.dk er jeg også faldet over for nylig, som har i hvert fald to måltidskasser med 70-100% økologiske ingredienser hvilket jo også lyder ret tiltrækkende. Begge firmaer har en del forskellige måltidskasser som altså betyder at du får stort set alle ingredienser med i kasserne plus opskrifter – nemmere bliver det vist nærmest ikke! Jeg er sikker på sådan en måltidskasse vil give et boost hvis man savner inspiration, eller lidt mere overskud hvis man savner mere tid.

Rainbow

Det ideelle for mig ville jo nok være hvis jeg hver uge jeg lige kunne smutte forbi Randers kanten og Stengården, min mors nedlagte landbrug med den ret store frodige køkkenhave og lille frugtplantage, og få såden en fin kasse blandet grønt og frugt med mig hjem. Men der er desværre lige langt nok fra Valby til Randers, du ved…

Hvilke netshops bruger du mon hvis/når du handler ind på internettet?

Håber du får en god weekend!

Namaste.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt