Desserter Drikke Morgenmad Opskrifter

Spinat smoothie – og indlæg nummer 100

Smoothien her er bedst med årets første spæde spinatblade. Allerbedst er den, hvis bladene er hjemmedyrkede, men du skal endelig ikke undlade at lave den hvis du bor på 3. sal i København og aldrig har sat din fod i en køkkenhave. Faktisk har jeg drømt lidt om at prøve at så noget spinat min altan, men det er endnu ikke blevet til noget – der er heller ikke kommet en tomatplante derud endnu. 🙁 Spinat er velsmagende, sundt og smukt at se på. Når den blendes sammen med frossen banan og andre magiske ingredienser, bliver der en himmerigs mundfuld ud af det. 😉

Spinat smoothie

2 store håndfulde spæde spinatblade

1 1/2 frossen, meget moden banan

1 stor spsk saltet mandelsmør

Lille drys ren vanillepulver

1 dl sojadrik uden sukker

Koldt vand

Skyl spinaten grundigt og kom den i en blender, eller (hvis du bruger stavblender) i et cylinderformet blenderbeholder. Kom også banan, saltet mandelsmør, vanillepulver og sojadrik i. Fyld så op med koldt vand, så det når til lidt under kanten af de frosne bananer (som ligger ovenpå spinatbladene). Blend så det hele sammen, til det er smooth og lækkert. Server drikken til morgenmad, som drikketilbehør til frokost eller aftensmad, eller nyd den efter du har dyrket motion. Den er dejligt forfriskende og smager meget delikat.

Og ja, indlægget her er jo faktisk nummer 100! Hurra for det. Jeg glæder mig meget til at skrive de næste 100 indlæg. 😉 🙂

Namaste.

 

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt