Ikke kategoriseret

‘Sustain Daily’ – et nyt bæredygtigt blognetværk og webmagasin, og jeg får lov at lege med!

I mandags kom første hemmelighed jeg ville afsløre i 2016 for dagens lys, da nyheden om noget helt nyt og ret så bæredygtigt, nemlig webmagasinet og blognetværket ‘Sustain Daily’ blev offenlig. Det har jeg ventet spændt på i flere måneder nu! På ‘Sustain Daily’ kommer jeg og en gruppe andre skønne kvinder til at skrive om bæredygtig livsstil, fra hver vores vinkel og med hvert vores unikke fokus. Jeg er SÅ glad for at grundlæggerne Ditte, Emma og Johanne tilbage i 2015 inviterede mig med til at være en del af netværket, og jeg ser SÅ meget frem til at bidrage til indholdet på ‘Sustain Daily’ når siden kommer helt op at køre i marts i år.

Bæredygtighed står nemlig mit hjerte meget nært, og har gjort det meget længe. Faktisk skrev jeg bachelorspeciale om netop bæredygtige kostvaner og det er efterhånden ved at være 6 år siden. Jeg synes det er en ære at få mulighed for at dele min passion, og dele ud af den, sammen med andre, så flere forhåbentlig kan blive inspireret til at leve et lidt mere bæredygtigt liv, for hver dag der går – og tage små som store skridt mod et helt personligt bæredygtigt liv. Det vil jeg sætte en ære i at gøre ærligt, ved at være åben om de tilbagefald, udfordringer og fremskridt et lidt mere bæredygtigt liv kan indebære.

Sustain Daily sort:hvid 2

Med det nye netværk følger der nogle ændringer for Mia-mad.dk. Min kære lille blog bliver nemlig flyttet til en fælles platform og kommer i den forbindelse til at få et nyt friskt look. Helt hvordan den kommer til at se ud ved jeg endnu ikke 100%, men jeg er sikker på at den fortsætter med at være Mia-mad-personlig og rigtig fin. Det meste af det gamle indhold flytter med, men jeg vil også bruge det som en oplagt mulighed for at få ryddet lidt op herinde, på min efterhånden gamle blog. Jeg er blevet lovet at man som fast læser af min blog ikke får nogen som helst problemer med at fortsætte med at læse med herinde.

Selvom bloggen til marts flytter, kommer jeg fortsat til at skrive om vegansk og vegetarisk mad, med fokus på opskrifter og anmeldelser af mad(relaterede)oplevelser, men jeg vil også skrive mere om en anden stor passion for mig – nemlig yoga! Hvad mental bæredygtighed er for mig, vil jeg også gerne dykke dybere ned i. Det er nemlig et mål for mig at skrive om mine personlige erfaringer med en spiseforstyrrelse – hvor meget eller hvor lidt må tiden vise. De erfaringer skal ikke være hemmelige længere, for jeg ved at et godt liv med mental bæredygtighed og masser af fysisk sundhed absolut er muligt, selvom man som jeg har haft alvorlige ting at slås med. Alt det starter jeg dog, og forhåbentlig, allerede på inden bloggen flytter! Og så kommer der sikkert mere og andet til hen af vejen…

Hvis du vil kan du allerede fra næste uge få en portion bæredygtig inspiration serveret i din indbakke hver anden uge, ved at tilmelde dig ‘Sustain Daily’s’ nyhedsbrev lige her nedenunder. Det gør du ved at skrive din e-mail adresse i boksen og derefter trykke på “Subscribe”!

 

Tilmeld dig Sustain Daily’s nyhedsbrev

 

Jeg er så taknemmelig over og spændt på det nye der er i vente! Og jeg håber vi læses ved på Sustaindaily.dk, når marts melder sin ankomst. Det vil også betyde meget hvis du giver ‘Sustain Daily’s’ facebook side et “Synes godt om” – bare klik på sætningen her, så kommer du direkte derind… Du kan også følge os på Instagram hvis du er smartphoneejer.

Namaste!

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Ditte
  8. januar 2016 at 22:22

  Jeg glæder mig rigtig meget til at følge dine planer for din blog og læse om dit perspektiv på yoga og mental bæredygtighed. Virkelig sejt, at du tør være åben om noget så svært som en spiseforstyrrelse.

  • Besvar
   Mia
   9. januar 2016 at 20:03

   Tak fine, søde Ditte! 🙂 Jeg blev rigtig glad af og for din kommentar. Det har været længe undervejs at turde dele, men jeg er glad for at have gjort det. 🙂

  Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt