Anmeldelser Produkter

Test af hudplejeprodukter fra MÀDARA

Jeg har på grund af mit samarbejde med Consumer-Lab.dk modtaget nogle skønne hudplejeprodukter som jeg anmelder på deres hjemmeside. Indlægget her kan derfor også læses hos dem.

Da jeg modtog produkterne fra MÀDARA organic skincare, som dette indlæg handler om, for nogle uger siden var vi på den tid af året hvor min hud for alvor begynder at skrige på fugt. Kulden og al den tid jeg bruger indenfor når det føles som om næsen vil fryse af hvis jeg befinder mig udenfor, har en kedelig indvirkning på min huds tilstand. Derfor kom pakken fra Helios, som er det firma som forhandler MÀDARA i Danmark, som kaldet! Min sædvanlige hudplejerutine var jeg nok kørt lidt død med. I hvert fald var min hud tør og kløende. Men det fik MÀDARA produkterne lavet om på.

Samlet-madara

Første trin er at bruge deres purifying foam, som jeg faldt pladask for allerede første gang jeg prøvede den.

Cleaner-1

Det fine, bløde og velduftende skum nærmest smyger sig om mine hudceller og efterlader hver en millimeter forfrisket.

Cleaner-2

Den er også nem at have med at gøre ved håndvasken, hvor den nemt tørres af med en våd klud. Men den gør sig dog allerbedst i brusebadet for så får man rigtigt glæde af dens duft.

Toner-1

Næste trin er denne balancing toner som de første gange fik min hud til at svige lidt. Jeg var faktisk også lidt bekymret for om produkterne ville være for skrappe for min hud, for jeg plejer stort set altid at købe hudpleje der er deklareret i samarbejde med Astma-Allergiforbundet, fordi min hud er meget følsom. Det viste sig heldigvis at alle MÀDARA produkterne jeg testede var milde nok til mig.

Det føles helt vildt godt at komme denne toner på efter foamen, som om den lukker af for noget som foamen har åbnet op og renset. Jeg plejer bare at hælde lidt ud i en håndflade og så duppe det på med begge hænder. Nemt!

Sidste trin er selve cremen. Her havde jeg to at vælge imellem: en til om aftenen og en til om morgenen.

Dag

 

Som det fremgår er det en anti-aging cremetype og der står da også i det pressemateriale jeg fik med, at det er til kvinder over 30 år. Som 27-årige havde jeg nok personligt valgt en anden creme fra deres linje hvis jeg havde gået ud fra hvad de selv siger om den, men min samlede erfaring med begge cremer har dog alligevel været rigtig godt. Det eneste er at jeg godt tror min hud kunne have haft glæde af nogle endnu mere fede cremer.

Nat

De føles godt på huden, trænger hurtigt ind, dufter mildt og skønt, er drøje i brug og så kan man kende forskel på dem hvis man glemmer at læse på emballagen. 😉

Begge-cremer

Natcremen er grønlig og dagcremen cremefarvet.

Jeg vil ikke ligge skjul på at det har været en meget positiv oplevelse at få lov til at teste produkterne fra MÀDARA. De dufter godt, føles godt, min hud føles fugtet og velplejet nu, de er skønne at bruge, er drøje i brug og så giver det ekstra plusser for mig at de er økologiske og ikke-testede på dyr. Det varmer mit næsten helt vegetariske hjerte!

I forhold til pris så koster foamen 155 kr, toneren 117 kr og begge cremer 299 kr for hver, hvilket måske vil afholde mig fra at købe produkterne igen når de slipper op. Man kan dog også få nogle hudplejesæt til 381 kr som gør det noget mere (MEGET mere) sandsynligt at jeg som studerende vil synes at jeg har råd. Hvis jeg skulle kigge udelukkende på produkternes kvalitet ville jeg dog ikke tøve med at gøre MÀDARA til mit oplagte valg. Jeg ved i hvert fald allerede hvilken af deres shampooer jeg skal købe næste gang jeg mangler.

Namaste!

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt