Anmeldelser Desserter Drikke Opskrifter Produkter Snacks

Test af instant kaffe fra Little’s Coffee og opskrift på milk shake med vanille kaffe og banan is

Dette indlæg er skrevet på baggrund af mit samarbejde med Consumer-lab.dk, og et lignende vil derfor også kunne findes på deres hjemmeside. For efterhånden et godt stykke tid siden fik jeg muligheden for at teste tre af Little’s Coffee’s instant kaffer: en med vanille, en af kaffebønner fra Kenya og en ‘Italian Roast’. Her kommer min mening om dem.

Grunden til at det har taget mig noget tid rigtigt at få smagt på kafferne er nok at jeg er blevet lidt vild med at kværne kaffebønner selv og har haft meget sjov med at eksperimentere med forskellige bryggemetoder. Dog havde jeg fra starten af en idé om at den med vanille ville egne sig godt til at komme i sødt bagværk og andre dessert-agtige retter. Som kaffe smager den faktisk også fint, men den kom netop rigtigt til sin ret når den blev brugt som en ingrediens i søde sager. Jeg prøvede den i brownies hvor den var et hit, samt i en milk shake som både kæreste og jeg var helt vilde med – og som jeg deler opskriften på senere i indlægget her. Jeg glæder mig til at lege mere med vanillekaffen.

Kaffe-2

Little’s Coffee instant kaffer virker til at være af høj kvalitet og smager hen af friskbrygget kaffe. Som jeg smager dem mangler de dog lidt af den bitterhed man ofte støder på i kaffe af hele bønner, så de er noget mildere og “sødere” i det. Dog er jeg personligt ret vild med deres ‘Italian Roast’ fordi den virkeligt smager af noget og har karakter. Engang imellem er det jo rart nok kun at skulle koge lidt vand hvis kaffetørsten melder sig og her kan Little’s Coffee være et velsmagende valg. De har også mange flere typer med tilsat smag: hasselnød, karamel, chokolade og rom, blandt andre.

Til sidst en opskrift fra mig til jer. 🙂

Shake-1

Milk Shake med vanille kaffe og banan is

2 små glas eller 1 stort glas

 

1/2 dl kogende vand

1 tsk instans vanillekaffe fra Little’s Coffee

2 dl økologisk fair banan Hansens is (kan ofte købes i SuperBrugser)

1 frossen banan i tykke skiver (skal optøs i 5-10 minutter)

1 stor tsk kakaopulver

3/4 dl neutral sojadrik eller øko sødmælk

Start med at lave kaffen. Kom 1 tsk instant vanillekaffe i en lille kop og overhæld med 1/2 dl kogende vand. Rør rundt og sæt til side. Kom is, banan, kakaopulver og sojadrik/sødmælk i et blenderglas, plus kaffen, blend det hele grundigt og server med sugerør. Nemt, lækkert og sundt for sjælen. 😉

Shake-2

Namaste!

 

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Mor
  25. maj 2013 at 11:09

  Jeg bliver lækkersulten, hvornår kommer der en opskrift på ICE Coffee ….
  God Dag . Dit mødrene ophav…

  • Besvar
   Mia
   25. maj 2013 at 12:29

   Uh det var en god idé. 🙂 God dag til dig også søde mor.

  Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt