Anmeldelser Produkter

Test af produkt fra KitchenOne.dk

Jeg har fået fornøjelsen af at teste et lidt løjerligt produkt fra webshoppen KitchenOne.dk. Faktisk ved jeg ikke helt hvad man skal kalde produktet, men så vidt jeg kan se på emballagen kalder producenten – Lékué – det selv “Decopen”. Decopennen er lavet af blød plastik, har et stort rundt tomrum med aftageligt låg, som kan fyldes med fx flydende chokolade. Der medfølger så forskellige dutter som man kan påsætte decopennen, hvilket muliggør at man kan blandt andet kan tegne med indholdet, i dette eksempel flydende chokolade. 🙂

Man kan også komme sammenpisket æg i den, påsætte en dut med “hår på” og så pensle bagværk. Dét skal jeg helt sikkert prøve når der igen i år skal bages kanelsnurrer til jul.

Den decopen jeg har fået til test er faktisk i min ynglingsfarve for tiden: en rigtig skøn og tøset pink. Jeg forestiller mig at den bliver rigtig sjov at lege med også når der skal laves konfekt i juleferien.

Indtil videre har jeg ikke fået den afprøvet, men mere følger når jeg har. 🙂 Så må det vise sig hvad den dur til.

God weekend! Håber solen kommer til at skinne på dig og al den fine hvide sne der er faldet på det sidste. 😀

Namaste!

Relateret indhold

5 kommentarer

 • Besvar
  Mor
  15. december 2012 at 12:14

  Din mor glæder sig !!!
  Rie

  • Besvar
   Mia
   15. december 2012 at 12:41

   Hehe, skønt søde mor! 🙂 Glæder mig meget til juleferie på Stengården. <3

 • Besvar
  INGE
  27. december 2012 at 11:30

  Hvorfor er den Dekopen ikke anmeldt endnu.
  Jeg vil ikke investere i noget som måske ikke duer.
  Det ser supermarked ud,men er den pengene værd.
  Hilsen INGE

  • Besvar
   Mia
   27. december 2012 at 11:38

   Hej Inge

   Tak for din kommentar.

   Spørger du som privatperson eller repræsenterer du Kitchenone.dk?

   Indlægget her er bestemt ikke skrevet som en opfordring til at investere i produktet. Jeg tester kun produkter fordi jeg synes det er sjovt. Og jeg har ikke testet det endnu (prøvede den for første gang i går) fordi jeg er studerende og har haft travlt op til juleferien. Bloggen her er noget jeg laver forarbejdet til og skriver på i min fritid, når jeg har lyst og overskud til det, og den har været sparsom de sidste måneders tid. Men der kommer nok et indlæg i løbet af januar. 🙂

   God jul!

   Mvh Mia

 • Besvar
  sidselh
  11. marts 2015 at 16:45

  Jeg prøvet til jul scanpans æbleskivepande – det er noget der virker 😉
  + jeg blev selvfølgelig rigtig populær, da jeg bidrog med perfekte hjemmelavet æbleskiver. Det kommer nok til at gentage sig. hi hi

  http://www.scanpan.dk/shop/classic-aebleskivepande/18-x-18-cm

 • Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt