Anmeldelser Indkøb Produkter

Tysklandstur til Flensborg

I lørdags var kæresten og jeg med min mor, bonusfar, deres plejedatter, de to søstrer og den enes kæreste i minibus på tur til Tyskland. Min bonusfar er ansat på en skole, så han sørgede for at vi alle sammen kom til at kører sammen – der var hele 9 sæder og godt med plads til benene i minibussen. Da den ikke havde cdafspiller sørgede vi selv for underholdningen i form af fællessang: min mindste lillesøster er den eneste der ikke synger eller spiller musik, men hun stemte glad i. Det var meget hyggeligt. 🙂 Selvfølgelig skulle grænsebutikkerne besøges og de andre fik da også købt enormt mange rammer øl, soda- og danskvand. Vi gad ikke slæbe en masse til København, så der røg nogle enkelte special øl, nogle plader chokolader og nogle enkelte poser slik i indkøbsvognen. 

En af de chokoladen jeg fandt frem til var en økologisk udgave af RitterSport!

Det var lidt et tilfælde at jeg faldt over den, for økomærket var gemt på dens bagside. Mmm…den smagte godt! Den var ikke vegansk, men jeg kunne ikke modstå fristelsen.

Bagefter kørte vi til Flensborg og parkerede minibussen hvorefter vi gik hen ad deres gågade. De havde noget iøjnefaldende “kunst” oppe i luften.

Min kære moder så faktisk en person kaste et par sko på en af snorene…men vi fandt aldrig ud af hvad det egentlig var for noget.

Men det var i hvert fald noget man ikke kunne undgå at ligge mærke til.

Vi endte på en italiensk restaurant, for de andre havde lyst til pizza. Jeg valgte en portion pasta med olivenolie/grønsagssovs. Så vidt jeg kunne bedømme helt vegansk og helt sikkert velsmagende og mættende. Der blev ikke taget billede for jeg var meget sulten. 😉

Imens vi ventede på maden nåede jeg i den nok største helsekostbutik i Flensborg: Reformhaus Hintz. De har et stort udvalg af tørrede frugter, nødder, vegansk og vegetarisk smørepålæg, chokolade, kropspleje, te’er, müsli, “fake meat” produkter af blandt andet soja og hvede, sunde barer og meget andet. Jeg gik efter de gode Streich’er som er en del billigere dernede. Tiden var knap, for de lukkede snart, så jeg fik ikke så andet end noget mandelsmør (her sparede jeg også en del), pandaformede pandalakridser og nogle forskellige barer.

Blød og sød lakrids er min ynglings!

Den her glæder jeg mig til at smage. Selvom det måske er en lidt mærkelig kombination, så har jeg før haft gode smagsoplevelser med barer med grønne ting i. 😉

Det var en rigtig hyggelig tur vi havde os og vejret var med os. Der er allerede lagt planer om at gøre det igen til næste år.

Namaste!

 

 

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt