Ikke kategoriseret

Veganske og vegetariske madlavningskurser med Mia-mad.dk i efteråret 2015

Jeg genudgiver lige indlægget her, om mine kurser i denne sæson, da jeg har måttet aflyse nogle af mine kurser. Det skyldes først og fremmest at jeg har fået arbejde alle hverdage, og derfor havde fået lige rigeligt at se til. Men der skulle stadig være noget at vælge imellem nu. 🙂

Sushi_salad_vegan

Der er fire kurser at vælge imellem, i København K og på Frederiksberg. Her kommer de i kronologisk rækkefølge… Det skal lige tilføjes at alle vegetariske kurser nemt kan tilpasse og gøres veganske for lige præcis dig der skulle ønske det (det gør jeg med glæde og stor interesse).

Første kursus: er vegetarisk og foregår weekenden 5. og 6. september, på Nyboder Skole, København K. Kurset har udelukkende fokus på frokostretter. Læs mere og tilmeld dig på FOF København’s hjemmeside, ved at klikke på sætningen her. 

Andet kursus: er vegetarisk og foregår weekenden 3. og 4. oktober, på Skolen på La Cours Vej, Frederiksberg. Kurset har udelukkende fokus på aftensmadsretter og sundere desserter. Læs mere og tilmeld dig på FOF København’s hjemmeside, ved at klikke på sætningen her. 

Tredje kursus: er vegansk og foregår weekenden 7. og 8. november, på Nyboder Skole, København K. Lørdag er der fokus på varme retter og salater, og søndag på morgenmad og frokost. Læs mere og tilmeld dig på FOF København’s hjemmeside, ved at klikke på sætningen her.

Fjerde kursus: er vegetarisk og med fokus på julemad, og foregår 5. og 6. december, på Nyboder Skole, København K. Kurset har fokus på julefrokost og middagen til juleaften. Læs mere og tilmeld dig på FOF København’s hjemmeside, ved at klikke på sætningen her.

ALLE KURSER ER NU AFHOLDT…

Green_smoothie_bowl_veganSkriv endelig til mig hvis du har spørgsmål.

SES VI? 🙂

Vegetarian_nuts_seeds_galette_summervegetables

Namaste!

Relateret indhold

5 kommentarer

 • Besvar
  Anette foss
  29. juli 2015 at 17:21

  Hej mia. Jeg kunne godt tænke mig at melde mig til både et vegansk og vegetarisk kursus. Men jeg har ingen erfaring med at lave mad. Kan man deltage alligevel eller kræver det en vis øvelse af kunne deltage i dine kurser?

  Kh, anette foss

  • Besvar
   Mia
   29. juli 2015 at 18:54

   Hej Anette

   Mange tak for dit spørgsmål og fordi du læser med herinde. Som udgangspunkt er det godt for eksempel at have prøvet at koge pasta og ris, og måske også at have hakket løg og den slags, men man behøver bestemt ikke være direkte erfaren i et køkken. 🙂 Umiddelbart tænker jeg at du sagtens kan følge med. Man skal jo starte et sted og man kan blive helt lykkelig af at kunne lave et lækkert og velsmagende måltid mad. Du er meget velkommen!

   Skriv endelig igen hvis du har flere spørgsmål.

   Med grønne hilsner, Mia

   • Besvar
    Anette foss
    30. juli 2015 at 12:55

    Kære mia. Super godt at høre. Så ser det ud til at mine manglende skills nok skal gå 😉 jeg vil tilmelde mig kurserne hurtigst muligt og glæde mig til dem.

    Kh anette foss

    • Besvar
     Mia
     2. august 2015 at 10:17

     Det er jeg rigtig glad for at høre Anette. 🙂 Jeg ser frem til at møde dig.

     Med grønne hilsner, Mia

 • Besvar
  5 "planlæg dig til sundhed"-hverdagstips - mia-mad.dk - en grøn madblog mia-mad.dk – en grøn madblog
  23. oktober 2015 at 16:39

  […] har aldrig prøvet at arbejde så mange timer det samme sted før. De uger hvor jeg underviser i vegetarisk madlavning bliver det så til endnu flere timer i alt (skræmmende tæt på 50), og det forstærker blot min […]

 • Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt