Anmeldelser Indkøb Produkter

Vegetar i Barcelona 2: Bio Space

Egentlig havde jeg planlagt at skrive et indlæg om Carrefour, et stort supermarked tæt på vores hotel hvor vi købte en stor del af vores mad (der var et lille køleskab på hotellet nemlig). Men det har jeg fortrudt nu fordi det faktisk ikke ville blive et særligt spændende indlæg.  Ikke fordi Carrefour ikke er et spændende supermarked, det var enormt og havde et stort udvalg af veganske mælkeprodukter, frisk frugt og grønt, lækkert brød og meget andet godt. Men det slog nu ikke det økologiske supermarked Bio Space som vores vej desværre kun gik forbi én enkelt gang. Jeg følte mig som et lille barn i et slikbutik da jeg trådte ind i det store (efter danske forhold), to etagers supermarked og fortabte mig i at se på de anderledes og kendte økologiske produkter. Det lyder måske lidt underligt, men jeg synes det er ekstremt spændende at besøge velassorterede butikker med økologiske og veganer/vegetarvenlige varer både fordi det inspirere mig og fordi det ganske enkelt er en stor glæde for mig at der findes så meget dejlig mad i denne verden. Det skal også lige nævnes at jeg ikke fik taget nogle fotos i Carrefour, men nogle få i Bio Space. 😉 Og jeg elsker jo indlæg med billeder i. 

Bio Space er som sagt i to etager, med masser af veganske produkter, både kød- og mælkeagtige. De havde nogle produkter på køl og frys som så ud til at være veganske og vegetariske “færdigretter”, for eksempel pizzaer, sovse og tofubøffer. Dem ville jeg gerne have prøvet nogle stykker af. I det hele taget er deres udvalg en madelskers drøm. Som så mange andre steder i Barcelona bugnede deres grønt/frugtafdeling med de mest svulstige og fristende råvarer. Jeg var så ærgelig over at jeg ikke havde adgang til et køkken! Noget andet som jeg så gerne vil have til Danmark, er den afdeling hvor man kan købe lige den mængde nødder, frø, flager, ris, bønner, linser, te og andet, man vil.

Man kunne en overgang købe på den måde i det nu konkursramte Egefeld og jeg benyttede mig flittigt af det.

Det er en fryd for øjet med så mange og så gode råvarer. Og det her var bare halvdelen af de bøtter der var. Skønt!

Jeg købte ikke så mange ting fordi vi var på gåtur i byen. Dog fik jeg blandt andet en god flaske økologisk olivenolie og nogle sjove små pastaer med mig. Men det bedste jeg fik med mig fra butikken var jo nok isen her.

Chokoladeovertrækket var tykt, velsmagende og af en overordenlig god kvalitet.

Den var kort sagt en himmerigsmundfuld!

Og det skulle gå hurtigt med at spise den for det var jo dejlig varmt i vejret, i Barcelona. Ja, jeg peger vist på isen og mumler – imellem mundfuldene – “det her er den bedste veganske is jeg nogensinde har smagt”. Lige i øjeblikket var den det også, for jeg falder pladask for god chokolade. 🙂

Hvis jeg kommer til Barcelona igen er der ingen tvivl om at jeg vender tilbage til Bio Space. Så er planen at finde et hotelværelse med køkken. 😉

Namaste!

Relateret indhold

4 kommentarer

 • Besvar
  Vegetar i Barcelona 3: Gelaati « mia-mad.dk – en vegansk og vegetarisk madblog
  12. september 2011 at 14:17

  […] af is! Som læsere af bloggen her nok har opdaget har jeg en svaghed for is (specielt chokolade og chokoladeovertrukken is). Derfor havde jeg også forsøgt at finde et sted i Barcelona med vegansk is, hvilket heldigvis […]

 • Besvar
  Ulla Mortensen
  20. januar 2012 at 21:12

  Tro det eller ej, men Super Best i Værløse har også de bøtter med nødder til selv betjening lissom Bio Space 🙂

  • Besvar
   Mia
   21. januar 2012 at 12:31

   Hej Ulla

   Mange tak for din kommentar og fordi du kigger forbi herinde. 🙂

   Jeg har faktisk også en overgang købt ind i en Super Best på Frederiksberg der havde sådan nogle bøtter, men de forsvandt desværre igen. 🙁 Men det er da fantastisk at de har dem i Værløse og så endda i økologisk kvalitet. Så krydser jeg fingre for at konceptet spreder sig. 😉

   Kh Mia

 • Besvar
  Ulla Mortensen
  20. januar 2012 at 21:13

  .. ps: økologisk …

 • Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt