Anmeldelser Spisesteder

Vegetar i Barcelona 3: Gelaati

Nu hvor sommeren så småt er ved at være blevet til efterår, er det rart at tænke tilbage på de varme dage jeg havde i Spanien. For jeg fik egenlig ikke så meget sol ud af den danske sommer i år som jeg hvert år håber på. Faktisk var jeg kun i havet herhjemme én gang og det var den 1. maj! Det er en tradition fra min barndom som jeg indtil videre holder fast ved. At mine to søstre så er blevet vinterbadere og jeg ikke er, skyldes først og fremmest at de bor tæt på en vinterbadeklub mens jeg ikke gør. For jeg elsker at bade i havet. Det skal dog siges at det er chokerende koldt at vinterbade – men ikke nær så koldt som at 1. maj bade. Nå, men tilbage til den forgangne sommer og varmen, der for manges vedkomne er lig med forhøjet indtag af is! Som læsere af bloggen her nok har opdaget har jeg en svaghed for is (specielt chokolade og chokoladeovertrukken is). Derfor havde jeg også forsøgt at finde et sted i Barcelona med vegansk is, hvilket heldigvis var nemt. Det kom på listen og blev besøgt… Mmm, det er jeg glad for at det blev. 😉

Stedet vi besøgte hedder Gelaati og det har et stort udvalg af alle mulige typer is – både hvad angår ingredienser og smage. De spillede meget høj musik og betjeningen kunne have været bedre, men alt det gjorde ingenting da vi kort tid efter sad på en af Spaniens små hyggelige pladser og nød den skønne is. Jeg valgte en CHOKOLADErismælksis (;)), en kaffesojais og en avocadosorbet. Sorbeten var noget af en oplevelse. Utroligt cremet og med en overraskende, lidt sær smag. Jeg var glad for at jeg havde to andre is at kombinere den med, for jeg ville nok ikke købe den igen. Det der er at sige om de to andre is er, at ingredienserne tydeligt kunne smages og at de var, efter hvad jeg kunne bedømme, af en ret høj kvalitet. Kaffeisen var fuldt af knuste bønner og chokoladeisen var lavet på en skøn og meget mørk chokolade. Kort sagt smagte de rigtig godt!

En af de andre dage så jeg faktisk en reklame for dem, nede på en metro station.

Der står at de har veganske is! 🙂

Det var godt med noget brændstof, for jeg havde brug for en masse med alle de palmer jeg skulle give et knus. 😉

Namaste!

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt